reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Zapomniałam napisać wcześniej
Antiope
też mnie dopadły dzisiaj jakieś mega wzdęcia pierdzę i pierdzę a mój synek chodzi i mnie przedrzeźnia "pierdząc" buźką i się śmieję.

reklama
O żeby nie było, ze u mnie tak kolorowo bo facet beze mnie z domu nie wychodzi. To, że siedzi to nic nie oznacza. Siedzi zazwyczaj w drugim pokoju i też gra. W CZOŁGI!!! Czy któraś zna ten ból? WORLD OF TANKS?

bosmanka ja doskonale znam ten ból! Mój mąż cały czas gra w te cholerne czołgi- najgorzej jak są promocje (pociski za pół ceny albo więcej doświadczenia dla załogi) Wszystkie tekst z tej gry znam na pamięć! Stary koń z 30 na karku a przesiaduje w tej grze jak nastolatek.

bosmanka ja doskonale znam ten ból! Mój mąż cały czas gra w te cholerne czołgi- najgorzej jak są promocje (pociski za pół ceny albo więcej doświadczenia dla załogi) Wszystkie tekst z tej gry znam na pamięć! Stary koń z 30 na karku a przesiaduje w tej grze jak nastolatek.

No mój 32 :) Ale na całe szczęście nie dokupuje nic. Wciągnął ostatnio faceta koleżanki. Teraz jak z nią rozmwiam to ona do mnie "dzięki Anka, wiesz, naprawdę dzięki!" ;)

Madziarena a Twój facet to chyba żołnierz z zamiłowania co? Wolne ma a i tak się w wojnę bawi? :)

Dzisiaj czytałam sobie jak marcóweczki zaczęły zdawać sobie relacje z porodówek :) Większość miała cc. Nawet się nie obejrzymy a same po kolei będziemy mogły się pochwalić maluchami :-D

Heh Kamcia to czytałyśmy sobie w tym samym momencie ;) Też mnie tak wzięło, aby najświeższe relacje usłyszeć :) Nie doczytałam trzech ostatnich bo już po 1.00 więc idę spać :)

Dzień dobry :-)

U mnie pobudka punkt 6 mały wstał podał M telefon żeby zobaczył która godzina heh. Więc zabrałam się z małym na dół niech chłopina pośpi sobie troszkę dłużej bo ja to się pewnie i tak w dzień położę :-)

Mój M na szczęście nie popadł jeszcze w żadną manie z grami nieraz pogra na tel w angry bird ale to nie tak nałogowo raz na ruski rok z nudy :-)

DSC00411.jpgDSC00412.jpg

Bosmanka wklejam sufit. Ta "gustowna" lampa miała klosz ze szkła malowanego jak futbolówka, ale była za ciemna, zdjęliśmy go i nie możemy się zebrać żeby kupić nową lampę.
Mam katar- cholwecia!

Załączniki

• DSC00411.jpg
    DSC00411.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 43
  • DSC00412.jpg
    DSC00412.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 47
Dzień dobry dziewczynki!

Gaga takiego sufitu, to ja jeszcze nie widziałam :-)

A mój też gra, ale mnie to zupełnie nie przeszkadza. Dziwi mnie tylko, że mu się jeszcze nie znudziło, bo próbował mnie wciągnąć (graliśmy na dwa komputery razem w sojuszu), ale mnie ta jego gra wydaje się strasznie nudna.

reklama
No ja już dzisiaj po zakupach teraz siedzę i wcinam bułę z pestkami dyni na wierzchu.
Maciuś poszedł właśnie spać i w domu nastała wielka cisza więc siedzimy z M i odpoczywamy :-)

Gaga fajny pomysł z tym sufitem :-)

Do góry