Witajcie.
aleksiel żaden lekarz nie lubi, jak mu się patrzy na ręce ;-) Wiadomo, że czasem się niektórzy głupot naczytają, ale uważam, że życie w takim momencie w całkowitej niewiedzy, to też jakaś niedorzeczność. Tak więc czytać, wiedzieć - jak najbardziej
Tylko uważać na to, CO się czyta i zachować trzeźwy rozum :-)
Antiope dla niektórych facetów empatia to takie samo pojęcie jak abstrakcja (a co to takiego
); no niestety - nie jest wtedy łatwo i akurat wiem coś na ten temat...
amethyst ja wiem o tym potasie stąd, że ktoś u mnie w rodzinie kiedyś przedawkował jego branie i skończyło się zapaścią; ciśnienie spadło bodajże do 60/40? Było o włos od tragedii...
Takhisis mój właśnie też wszystkiego sam się nauczył, co by żadnych fachowców nie wzywać. I też informatyk
madziarena nie zazdroszczę Ci żołnierza - moja przyjaciółka ma męża żołnierza; wprawdzie teraz już na misje nie jeździ, ale wiem przez co przechodziła, jak na nich był. No i dziwię się Twojemu, że jeszcze po pracy takiej rozrywki mu się chce
Ale widać niektórzy faceci to po prostu mali chłopcy ;-)
Dżaga tak - komórka
Albo komputer. Albo koledzy. A robota stoi i czeka.
Ale mój ma już zapowiedziane, że jak teraz musi mi zdecydowanie więcej przy małym pomagać, tak jak się drugi maluch urodzi, to o kolegach może zapomnieć - chyba, że wróci na czas kąpieli, albo wyjedzie z domu po położeniu dzieci spać. No bo sobie nie wyobrażam ogarnięcia tej dwójki w pojedynkę
Pannacota my jak do nocy siedzimy, to całym towarzystwem grając w.... Magię i Miecz (gra planszowa
). Co do gier na konsole to nie pomogę - ja mam jeszcze z dzieciństwa pegasusa i Nintendo 64; na tym drugim to jest kilka fajnych platformówek, ale ja to właśnie kocham takie starocie, a do nowych jakoś mnie nie ciągnie...
beatka nie zazdroszczę tych pyłków - aż do bólu to znam, bo dłuuuuugo przerabiałam. No ale pocieszające jest, że potem będzie ładnie
Na razie nie jestem w stanie doczytać nic więcej, więc na resztę postów (nawet nie wiem ile ich naprodukowałyście, bo ja jak zwykle płodzę od rana) będę odpisywać jutro.
Spokojnej nocy.