reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

Antiope to piszmy tutaj komentarze i będzie dobrze ja chciałam po prostu lepiej dla tych którym nie pasują komentarze na głównym.

martocha o tym samym napisałam ale widzisz koleżanka Antiope atakuję bo jej nie pasi.

Sony ja biorę Vita miner prenatal ale kupiłam już drugie chyba nazywają się Vita min są 8 zł tańsze a na tyle samo starczają.

reklama
Rajani z tym smarowaniem brzuszka to nie jest tak że jak smarujesz to się nie nabawisz rozstępów, wiem bo sobie smarowałam w ciąży z Maciusiem a i tak mam rozstępy używałam wiele kremów i balsamów.

Qrcze ale mam dzisiaj lenia i zawroty głowy.

Rajani z tym smarowaniem brzuszka to nie jest tak że jak smarujesz to się nie nabawisz rozstępów, wiem bo sobie smarowałam w ciąży z Maciusiem a i tak mam rozstępy używałam wiele kremów i balsamów.

to prawda, wszystko zależy od skóry.

ale jak to każdy lekarz powiada - lepiej zapobiegać, niż leczyć. :-)

więc może akurat w Twoim przypadku Rajani, smarowanie okaże się zbawienne w skutkach ;)

Rajni witaj w klubie, kanapa i laptop i tak w koło. Naczynia już mnie wołają. Tragedija. Do pedantek nie należę i aż czasem żałuje:cool:

reklama
yyy nie rozumiem o co się kłócicie i już nie wiem na czym w końcu stanęłyśmy - nie chce mi się czytać 5 stron wstecz

moim zdaniem skoro jest wątek o zdjęciach z usg to każda która widzi że jest nowa fotka to komentuje w jaki sposób chce, bez sensu tam dodawać fotke i szukać tutaj w 235 stronach komentarza na temat tego czy to moja dzidzia jest ładna, czy ktokolwiek skomentował czy nie..komentujmy tam tak jak było od początku bo za chwile zrobi się burdel, dziennie będzie przybywać 30 stron a nie każdy ma codziennie dostęp do tego forum i się dziewczyny zaraz zniechęcą że tyle stron do czytania

Do góry