reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2013:)

A w moim łóżku totalnie wylazł jeden drut i to na samym środku, że nie da się na tym normalnie spać. Muszę kłaść kilka koców, żeby móc zasnąć. Niestety nie jest to tylko materac, tylko całe łóżko do wymiany. Chciałabym nowe, ale nie wiem, czy teraz, jak tyle wydatków związanych z dzieckiem, to będziemy mogli sobie na to pozwolić.

Rajani gratulacje!!!

reklama
Natomiast jeśli umieszczę USG, to mam nadzieję przeczytać komentarz w stylu: „O jaka ładna dzidzia”, bo inaczej to jakoś odechce mi się zdjęć wklejać.

Komentarze można pisać w wątku głównym i na prawdę będzie bardziej przejrzyście w wątku z wizyt.

Nie chciały byście żeby i w naszym październikowym wątku panował taki ład i porządek jak w grudniówkach 2011 https://www.babyboom.pl/forum/dziec...-zdjecia-usg-i-zdrowie-naszych-skarbow-53021/

Wczoraj w końcu wróciliśmy z synkiem do domku po 2 tygodniowym urlopie w PL i moje stwierdzenie .... NIGDY WIĘCEJ NIE LECĘ SAMA.
Na dzień dobry po przylocie przywitałam w domku się z kibelkiem.

A propos komentowania ja uważam, że ja akurat mam czas i jestem na bieżąco, natomiast rozumiem inne mamusie, które pracuję, mają już dzieci i wchodzą raz na kilka dni. Więc co ustalicie to ja się kłócić nie będę :) Rajani super, gratuluję :)

ja też się dostosuje, tylko chciałam napisać..fighterem nie jestem;-)

RAJANI- śliczny maluszek!!! Gratulacje! Bardzo się cieszę że wszystko w porządku. Fajnie że już tam coś było widać ;-)- kurcze, na tym etapie to na USG widać dokładnie dzidziusia- piękne!

Ostatnia edycja:
Rajani super że wszystko w porządku....
co do płci oczywiście nie mówie że nie jest możliwe w tak wczesnej ciąży określić płeć dziecka... no ja w takim przypadku raczej bym z dystansem do tej informacji podeszła do usg połówkowego :)

Kurcze dziewczyny, ja nie chcę nikogo urazić,albo sprawić,że komuś będzie przykro,że nie dostanie komentarza z pochwałą...
Przecież jesteśmy tutaj,żeby sobie pomagać i wspierać się na duchu... Myślę,że tutaj możemy opisywać wszystko,tu można sobie gratulować zdjęć i inne tego typu rzeczy:)
A tam po prostu zostawić miejsce na wklejanie zdjęć usg, zdjęć naszych brzuszków, linki do zakupów itd...

Jest nas strasznie dużo,ale to dobrze! Oby nas nie ubywało.. dlatego mamy bałagan, bo styczeń płodny bardzoooo:) Może nam się uda jakoś :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
[FONT=&quot][FONT=&quot]żabcia[/FONT] jestem na jednym zamkniętym wątku na bb. Wątek ma już ładnych kilka lat (istnieje chyba od 2006) i drogą ewolucji doszłyśmy do tego, że jest tylko jeden jedyny temat w którym piszemy. Jak dla mnie to jest bardzo czytelne, bo nie muszę się stresować w którym temacie powinno coś być. Ja jestem na bb, żeby pozbyć się pewnych stresów, lęków, wyjaśnić wątpliwości, czy po prostu się pochwalić. Jeśli to wszystko będzie takie potwornie uporządkowane, to będzie to u mnie się wiązać tylko z dodatkowym stresem, że ktoś mnie zaraz opieprzy, że przypadkiem coś w złym wątku napisałam. Oczywiście pewien podział na wątki jest ok, ale nie dajmy się zwariować. W wątkach w których będą tylko suche informacje nie zamierzam się udzielać ani ich czytać. Jak potrzebuję konkretnej i suchej informacji, to sobie znajdę wypowiedź jakiegoś eksperta. A ten grudniowy wątek jest dla mnie straszny. [/FONT]

no ok-czyli tam opis wizyt- a tutaj gratulacje? To mi odpowiada:tak:. Po prostu chciałam żebyśmy mogły gdzieś się wypowiedzieć na temat czyiś badań i zdjęć..jak możemy tutaj to jestem HAPPY!:cool2:

właśnie wpierdzielam ten wasz twarożek:-p

reklama
Dziewczyny weszłam sobie, zobaczyć jak tam to wygląda u tych grudnióweczek 2011. I w nawiązaniu, że czasem te zdjęcia 3d mają w sobie coś strasznego...
Pierwszy post jaki tam zobaczycie z czterema fotkami. Obczajcie tą trzecią. No jak z horroru i wygląda jakby całej główki nie miało dzieciątko. Ja podejrzewam, że sama się wybiorę z ciekawości na takie usg, ale kolorki sobie zamienię w photoshopie ;)

Do góry