reklama
P
_pietrucha_
Gość
Haha, ja właśnie zjadłam spaghetti Ja mam w kuchni krzesło wysokie barowe,więc jak się czuje kiepsko to jak gotuje - siedzę.
Ja też mam nakaz leżenia więc jedyne czynności to zrobienie sobie jedzenia,czasami zamiotę okruszki z podłogi, chodzenie do wc...jazda do lekarza i do sklepu,jak już nie mam co jeść... mój mąż pracuje w Uk,więc mnie nie wyręczy
Ja też mam nakaz leżenia więc jedyne czynności to zrobienie sobie jedzenia,czasami zamiotę okruszki z podłogi, chodzenie do wc...jazda do lekarza i do sklepu,jak już nie mam co jeść... mój mąż pracuje w Uk,więc mnie nie wyręczy
Hello, u mnie słonecznie!
L4 spróbuję od czerwca, ale najpierw muszę zatrudnić pracownika, a to wbrew pozorom, nie takie proste.
Nasz syn na razie nie wie o ciąży. Ma osiem lat więc już jest w pełni kumaty, bardzo chce siostrzyczkę. Może powiemy mu po prenatalnym, jeśli dobrze wyjdzie, zwłaszcza, że będą to akurat jego urodziny.
L4 spróbuję od czerwca, ale najpierw muszę zatrudnić pracownika, a to wbrew pozorom, nie takie proste.
Nasz syn na razie nie wie o ciąży. Ma osiem lat więc już jest w pełni kumaty, bardzo chce siostrzyczkę. Może powiemy mu po prenatalnym, jeśli dobrze wyjdzie, zwłaszcza, że będą to akurat jego urodziny.
Landrynka_80
Fanka BB :)
Witam,
to i ja dołącze do waszej dyskusji
Trochę podczytywałam ale ponad 200 stron nie jestem w stanie nadrobić.
Mam nadzieje że uda mi się Was poznać.
Mieszkamy w UK. Mam 5 letniego synka i jestem w ciąży jak wy z terminem na tegoroczny październiki))
Wszystkim życzę miłego dnia...
P. S. a na spagetti po samym czytaniu dostałam smaka.
to i ja dołącze do waszej dyskusji
Trochę podczytywałam ale ponad 200 stron nie jestem w stanie nadrobić.
Mam nadzieje że uda mi się Was poznać.
Mieszkamy w UK. Mam 5 letniego synka i jestem w ciąży jak wy z terminem na tegoroczny październiki))
Wszystkim życzę miłego dnia...
P. S. a na spagetti po samym czytaniu dostałam smaka.
V
villandra8
Gość
Pannacota ale narobiłaś mi smaka na spaghetti.......
Rajani ja na wizycie bez stresu - już po; na odpowiednim wątku ;-)
U mnie też słoneczko świeci.
Gaga P. a kogo potrzebujesz do pracy? Bo ja bym zajęciem nie pogardziła - co by potem na macierzyński się załapać ;-)
Landrynka witaj
Rajani ja na wizycie bez stresu - już po; na odpowiednim wątku ;-)
U mnie też słoneczko świeci.
Gaga P. a kogo potrzebujesz do pracy? Bo ja bym zajęciem nie pogardziła - co by potem na macierzyński się załapać ;-)
Landrynka witaj
V
villandra8
Gość
Gaga P dziękuję, ale chyba nie da rady; ja z farmacji to wiem tyle, że od leków jak najdalej
Rajani KOPIĘ Cię pod ten prysznic i trzymam kciuki za dobre wieści :-)
A ja właśnie wciągnęłam talerz gulaszowej i się zastanawiam co by tu wciągnąć jeszcze (spaghetti robić mi sie nie chce, więc odpada)......
Rajani KOPIĘ Cię pod ten prysznic i trzymam kciuki za dobre wieści :-)
A ja właśnie wciągnęłam talerz gulaszowej i się zastanawiam co by tu wciągnąć jeszcze (spaghetti robić mi sie nie chce, więc odpada)......
reklama
Pannacota
Fanka BB :)
Ja właśnie uwielbiam spaghetti odkąd robię takie dobre prawdziwe z pomidorami ( ale z puszki bo teraz niedobre świeże), świeżą bazylią, mięsko podlewane odrobiną wina, tylko sęk w tym, że długo się gotuje, to takie spaghetti co się robi kilka godzin niestety... A brzuszek już burczy, maluch woła jeść...