reklama
die_perle
Fanka BB :)
Ja mam liczone od dnia om- i w 7 t4d Groszke mial tylko 7mm ale lekarka powiedziala ze to odpowiada wielkosci...niby w tabelach tez tak to wyglada..ale jak widac roznie to jest- Fasolaki rozwijaja sie wlasnym tępem...zobaczymy ile "wzrostu" będzie miał groch za 3 tygodnie
Widziałyście ofertę na gruponie na KTG??
Detektor Tętna Płodu AngelSounds
chociaż ja bym nardziej obstawiała że to detektor tętna płodu. )
Dżaga
Widziałyście ofertę na gruponie na KTG??
my mamy stetoskop taki porządny - bardzo fajnie słychac serduszko jak juz dziecko troche wieksze
die_perle
Wow Sony pierwszy raz widze boskie!! se bym kupiła normalnie- i se kupie moze poptrze czy u nas nie ma na dojczlndzkich stronach EMOWI nawet nie powiem- nie musi wszytkiego wiedziec
o a na amazon.de znalazlam bez problemu za 42 euro nowe urządzenie...kradną na tym gruponie jak niewiem co człowiek myśli że to promocja a to normalna cena http://www.amazon.de/Angelsounds-Original-Ultrasound-Gerät-Doppler/dp/B0036XVDN6
o a na amazon.de znalazlam bez problemu za 42 euro nowe urządzenie...kradną na tym gruponie jak niewiem co człowiek myśli że to promocja a to normalna cena http://www.amazon.de/Angelsounds-Original-Ultrasound-Gerät-Doppler/dp/B0036XVDN6
Ostatnia edycja:
Antiope
die_perle, to może ja zrobię tak samo. Kupię nie mówiąc o tym D. :-) Widziałam to kiedyś na Allegro i też mi się coś wydaje, że było tańsze niż na Gruponie.
O, znalazłam:
DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS 120131 WYPRZEDAŻ (3080967130) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS NAJTANIEJ!!! (3094969098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DETEKTOR TĘTNA PŁODU MINI - fetal doppler, usg (3086987786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Detektor/monitor tętna płodu AngelSounds (3093713438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To tylko kilka przykładowych aukcji.
O, znalazłam:
DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS 120131 WYPRZEDAŻ (3080967130) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DETEKTOR TĘTNA PŁODU ANGELSOUNDS NAJTANIEJ!!! (3094969098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
DETEKTOR TĘTNA PŁODU MINI - fetal doppler, usg (3086987786) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Detektor/monitor tętna płodu AngelSounds (3093713438) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To tylko kilka przykładowych aukcji.
reklama