Dzień dobry moje dorgie!!
Widze że od wczoraj się wile tutaj wydarzyło- Witam Nowe Mamusie -
Debora, Amethyst GRATULACJE!!!
(ale nas duzo!!!)
Imama- tule- i duzo sily i wytrwalości zycze- a przedewszytkim zdrowia dla Was!
Gaga- życzę spadku cisnienia!!!
Natalie chyba nie przyszlo Ci do głowy żeby sobie od nas iść! teoretycznie każda może urodzić troche wcześniej! tak czy siak jestemy październikówki- zaczęłyśmy razem i skonćzymy- zresztą musisz z Nami zostać bo blizniaki przynoszą szczęście:* Ciesz sie ze już jesteś w domku-obyś jaknajdłużej wnim została!
Pannacota Ty dzis masz wizyte- ściskam kciukasy za WAS!!!!!! daj znać co tam u Fasolaka
kto jeszcze dziś???
Antiope- sie kompletnie nie rpzejmoj brakiem USG- ja już 3 miałam- i w zasadzie na dobrasprawe i tak prawie nic widac nie bylo (serduszko pikolilo-ale to sa takie niewyraźnie obrazy...no dzidziusia to nie przypomina- a tylko stres nakreca
)
Amethyst- ja już własnie poruszałm temta jodu- bo w Polsce lekarze rzadko zwracaja na to uwage- a moja lekarka (mimo ze nie ma zadnych probmów z tarczyca) kazala jod przyjmowac cała ciąze bo dieta jest niewystraczajaca zeby zapewnic matce i płodowi ten cenny minerał. No ale myśle że u każdego to indywidualna sprawa- bo jeśli ktoś ma diete bogatą w jod wtedy jest być może zbędny- ja mało sole ryb nie jadam zbyt często bo nie lubie..mysle ze jod u mnie wskazany
Co do zdjęć na prodoówce- przez przypadek znalalzm ten art. byłam ciekawa reakcji- jak widze wszystkie jestcie na nie
Ja osobiscie sobie fotografa tez nie wyobrazam..ale powiem wam ze mam nakrecony pierwszy porod na kamere - oczywiscie bez hard coru
krecil go moj byly mąż-ogladalam go moze ze 3 razy- wiec teraz krecic nie bedziemy...ale....uwielbiam ten moment kiedy kładą mi Młodą na piersiach....móc to zobaczyć jeszcze raz....bezcenne naprawde.... no ale jest to tez bardzo bardzo kontrowersyjne z czego sobie zdaje sprawe
film widzialm tylko ja i moj ex maz- byl tylko dla nas.
Rodzic bym chciala z mężem- ale nie wiem czy on dźwignie do końca- poki co powiedziła ze wolal by wyjsc na finiszu....szkoda ale może się jeszcze przekona
co do obcego fotografa/kamerzysty na porodówce- o nein!