Antiope
Fanka BB :)
Pietrucha ja miałam raz, ale już mi przeszło. Teraz tylko wzdęcia. To zaparcie po tym jak się nażarłam kiełbasy z grilla, bo już w Krakowie sezon rozpoczęli i można sobie kiełbaskę kupić. No więc poza tą kiełbasą, to raczej staram się jeść rozsądnie, tzn. dużo warzyw, pieczywo tylko gracham, z tłuszczów to tylko oliwa z oliwek, poza tym ryż tylko brązowy i makaron razowy, mięso tylko chude drobiowe. Jak się tego trzymam, to zaparć nie ma.
A przed chwilą, w ramach tego co właśnie napisałam wpierdzieliłam pół kiełbasy z lodówki. Ale taki głód mnie dopadł, że nie mogłam się opanować. Po co ten D ją kupował? mam nadzieję, że nie będzie znowu problemu...
dzemo jak Ty byłaś szczepiona w 2000 to w ogóle bym się nie przejmowała. Ja byłam szczepiona jak miałam 4 lata (czyli 28 lat temu) i uznałam, że w związku z tym problem dla mnie nie istnieje. :-)
A przed chwilą, w ramach tego co właśnie napisałam wpierdzieliłam pół kiełbasy z lodówki. Ale taki głód mnie dopadł, że nie mogłam się opanować. Po co ten D ją kupował? mam nadzieję, że nie będzie znowu problemu...
dzemo jak Ty byłaś szczepiona w 2000 to w ogóle bym się nie przejmowała. Ja byłam szczepiona jak miałam 4 lata (czyli 28 lat temu) i uznałam, że w związku z tym problem dla mnie nie istnieje. :-)