Witam!!
Ale dawno mnie tu nie było, czasem czytałam, podglądałam co piszecie ale jakoś na odpisywanie czasu zabrakło. Co u nas? malutka skończyła już roczek, jesteśmy już po imprezce, było dużo gości, śmiechu i prezentów, no i oczywiście tort, którego mała na początku nie chciała dotknąć, ale jak załapała, że to słodkie to paluszkami się częstowała. Nie wiem czy u Was taki zwyczaj jest, ale u nas tak, że na roczek daje się dziecku do wyboru kilka rzeczy: różaniec, pieniążki, kieliszek, książkę itd i nasza Majka złapała od razu za kieliszek a zaraz po tym za kasę :-) Jest już taka śmieszna i rozumna, coraz więcej potrafi. Wg mnie dużo szybciej łapie niż jej starsza siostra jak była w jej wieku. Pewnie dlatego, że łapie od starszej, Śmiga na nogach już jak skończyła 11 miesięcy, teraz to już biega jak ktoś ją goni :-) uwielbia place zabaw a jeszcze bardziej salę zabaw na którą czasem chodzimy :-) no i z mniej przyjemnych rzeczy od wczoraj ją inhalujemy, bo coś zaczyna kaszleć ( a przy tym zaczyna się rzężenie) i smarkać.
U ja powoli biorę się za siebie, dalej ćwiczę jak znajdę czas. Teraz ćwiczę z Tomkiem Choińskim, ćwiczenia wymyśla Ewa Chodakowska, ale naprawdę ten zestaw mi pod pasuje
Ewa Chodakowska - Speed Effect (45 min trening) - YouTube
Tulipania pisałaś coś o brzydkich piersiach po karmieniu, nie jesteś sama, u mnie tez tragedia, ale co na to poradzić? dwie córki wykarmione, i to tylko 9 miesięcy jedna i druga, a co dopiero jak niektóre kobiety karmią po 2 lata ? !!
Agnes_19_09 współczuję sytuacji a partnerem, mam nadzieję, że od tego czasu co pisałaś coś się zmieniło i dalej jesteś szczęśliwą kobietą. Dużo siły Ci życzę!!!
martOocha moja jeż tylko baba i bam jak coś zrzuci, tu jak coś pokazuje i tyle. Na wszystko przyjdzie czas, jeszcze kiedyś będziemy tęsknić za tym brakiem w mowie, bo zagadają nas w przyszłości. Wiem, bo mam starszą córkę, gadułę :-)
szczęściara13 to faktycznie niemiła wiadomość dotycząca synka, ale wszystko się skończy dobrze, wierzę w to i trzymam za Was mocno kciuki. Bidulek malutki nacierpi się ale jeżeli operacja konieczna to znaczy że po wszystkim będzie dobrze. No i druga wiadomość radosna, gratulacje!!!