szatsa
Aktywna w BB
Charlene o ubieraniu brytyjskich niemowlat to mozna wiele powiedziec. Zdecydowana wiekszosc niezaleznie od pogody bez czapek, skarpetek, z golymi stopkami. Az zal tych malenstw.
Ja ubieram spodnie, kurtke, czapke zimowa, rekawiczki jak naprawde zimno. Na to kocyk i pokrowiec z wozka. Dzisiaj bylo slonecznie to czape dalam ciensza i bez narzuty.
My po szczepieniu. Daniel caly piatek przespal, a weekend marudzil.
Leniwiec z niego okropny, nie ma zamiaru sie przewracac.
Je po 180ml 5 razy dziennie. W nocy raz, nawet nie mam szans na przespanie calej nocy.
Powoli zaczyna mi wyrastac z pajacow i body ma 68cm.
Na spacerach juz rzadko sypia, mam podnoszone oparcie gondoli wiec obserwuje sobie swiat do okola.
Do jedzenia podaje nadal jabluszko, obiadki ze szpinakiem, gruszke. Wszstko wcina. Z marchewki zrezygnowalam bo moze zatykac, a my i tak mamy wystarczajace problemy z kupa.
Milej nocki.
Ja ubieram spodnie, kurtke, czapke zimowa, rekawiczki jak naprawde zimno. Na to kocyk i pokrowiec z wozka. Dzisiaj bylo slonecznie to czape dalam ciensza i bez narzuty.
My po szczepieniu. Daniel caly piatek przespal, a weekend marudzil.
Leniwiec z niego okropny, nie ma zamiaru sie przewracac.
Je po 180ml 5 razy dziennie. W nocy raz, nawet nie mam szans na przespanie calej nocy.
Powoli zaczyna mi wyrastac z pajacow i body ma 68cm.
Na spacerach juz rzadko sypia, mam podnoszone oparcie gondoli wiec obserwuje sobie swiat do okola.
Do jedzenia podaje nadal jabluszko, obiadki ze szpinakiem, gruszke. Wszstko wcina. Z marchewki zrezygnowalam bo moze zatykac, a my i tak mamy wystarczajace problemy z kupa.
Milej nocki.