Hej dziewczyny!!
Ja ćwiczę od grudnia, a od stycznia chodzę 2x w tygodniu na aerobik. efekty widzę, odkąd chodzę na aerobik mam -2 kg, tyłek coraz lepszy i brzuch coraz mniejszy
Do wagi sprzed ciąży muszę zrzucić jeszcze 2 kg, ale w sumie chciałabym z 4 kg, bo do mojego wzrostu najbardziej odpowiadała mi waga 50-51 kg.
Od ćwiczeń już się uzależniłam, nie wyobrażam sobie na pojechać na trening. W domu musiałam sobie odpuścić przysiady
30 Day Squat Challenge | Little Runner Girl bo kolana zaczęły mnie strasznie boleć.
Z Chodakowską zaczynałam 5 tygodni po porodzie, ale nudna jest jak flaki z olejem, wolałam ćwiczyć z Mel B
Martoocha ale niefajna przygoda z Twoim wyjsciem na manicure... Teściowa pewnie chciała byś miała chwilę dla siebie, a wyszło jak wyszło. Ja Tomka zostawiam tylko z mężem, z nikim innym póki co bym go nie zostawiła (no chyba że moja siostra byłaby w Polsce to wtedy bez problemu z nią). Teściowa by go non stop nosiła na rękach, a moja mama nie potrafiłaby wysiedzieć bez fajki :/
Póki co wszędzie bierzemy młodego ze sobą, wczoraj całą rodzinką jeździliśmy w poszukiwaniu kafli, brodzika, kibelka itp. do łazienki
Zdrówka życzę, ja też już 3 dzień przeziębiona :/
aga Agi mój mąż też stęka że dzieci za lekko ubieram
W domu nie grzejemy od dawna, a na dwór ubieram je tak jak siebie + dla Tomka jakieś nakrycie do wózka.
Z ciekawości zważyłam Tomka- wyszło 8,3 kg, więc bez pieluchy i ubranek pewnie z 8 kg będzie.
Ja utyłam 20 kg mimo dużej ilości ruchu i braku objadania się.
Agnes ssanie piąstek ooo tak, życiowe hobby
Dziś rano zaczął ssać swój język, śmieszne to
Szatsa jak na pierwszy raz to i tak dobrze, z czasem zaczniesz robić cały skalpel bez problemu. Nie podoba mi się to, że ona nie robi żadnych przerw między ćwiczeniami.
Aniula a widzisz już jakiś spadek boczków?? Mi najbardziej zależy na pozbyciu się fałdki na brzuchu i boczków, z tym że u mnie z boczkami będzie ciężko, ja mam taką budowę że nawet boczków nie mając miednica mi tak wystaje, że wygląda jakbym je miała
Ja też kocham słodycze..
Zdrowia życzę tez Tobie!
Charlene u nas ostatnio Nela miala biegunkę, później ja chodziłam z mdłościami i biegunką, na szczęście młodego nie ruszają nasze dolegliwości (tfu tfu). z wymiotami Zuzy nie pomogę, Tomek ulał może z 10 razy odkąd się urodził. A jaką dietę stosujesz? MŻ czy jakąś inną
?
Agnieszkaala byłaś u tego lekarza? Coś gadali o szczepieniach?? Filip jaki model słodki
To ja też coś wrzucę: