Rajani gratuluję
Mam nadzieję, że z dnia na dzień będzie jeszcze piękniej
A A. widział Adasia czy dalej wielka olewka?? Waga Adasiowa spora, chociaż mój na wadze też ładnie przybiera, w ciągu 3 tygodni utył ponad 1100 g.
Aniula ja nie wiem czy Tomek się najada, na wadze przybiera, ale w nocy na cycka budzi się co 2 godziny, a po butli śpi 4-5 h... Zresztą żeby zapadł w sen nocny musi dostać mleko w butli, bo cały wieczór na cycku wisi i dalej głodny.
Agnes słów brak na teściową :/ Miała szansę wychować swoje, to niech da Tobie wychować po swojemu! A jeszcze ten chrzest, no ja nie mogę co za kobieta! Jedz do mamy, przynajmniej odpoczniesz i będziesz miała pomoc, a nie tylko puste gadanie i nerwy.
Ja też jeszcze krwawię, ale im bliżej końca połogu to tym bardziej się boję pierwszego razu, mój za to molestuje mnie jak tylko może, a ja się wkurzam bo jeszcze mi się nie chce...
Dżaga biedny maluch, katar nic fajnego... Zadzwonie do mopsu i się zapytam co chcą.
Martoocha każdy lekarz powie co innego, dlatego zdaj się na siebie i wychodź jak uznasz że możesz.
Powodzenia na szczepieniu, ja dalej mam mętlik w głowie i nie wiem jak powiedzieć lekarce, że nie chcę teraz szczepić...
Odparzona pupa u takiego malca to kwestia chwili, ważne że już masz maść do zaleczenia.
A ja od wczoraj nie czuję napływów mleka, nie czuję tego mrowienia, napięcia. Tomka przystawiam bardzo często, na noc dostaje tylko 100 ml bebiko bo aż ból mi sprawia ciągnięciem za sutki. Ciekawe czy to chwilowy kryzys...