Tulipania
Fanka BB :)
Agnes: Ja z tym krwawieniem miałam to samo. Tuż przed 4 tygodniem od porodu, myślałam, że już spokój a dostałam takiego lekkiego krwawienia ( czerwona krew ). Nie było to intensywne, tzn. mniej niż przy okresie, nie pachniało brzydko ale nagle wróciło. Zadzwoniłam do mojej Pani Ginekolog i powiedziałam o co chodzi. Powiedziała, że jak nic mnie nie boli i jak nie jest to intensywny krwotok, to tak może się zdarzyć i nie należy się przejmować
Teraz znowu od dwóch dni jest spokój. Mam nadzieję, że już na dobre We wtorek wizyta, więc przekonam się na pewno.
Martoocha: U nas też Krzyś jak płacze to pierdzi i puszcze bąki-kleksy. Też jest karmiony piersią. Do tej pory, mimo tego, nie mieliśmy problemów z odparzeniami i stosowałam tylko Linomag, ale od dwóch dni się przyplątało i na razie smaruję Sudokremem i czekam. Jak nie minie, to będę myśleć dalej co zrobić z tym fantem. A kupek robi więcej niż jedną...4-5 na dobę.
A Ty czym smarujesz pupkę?
Teraz znowu od dwóch dni jest spokój. Mam nadzieję, że już na dobre We wtorek wizyta, więc przekonam się na pewno.
Martoocha: U nas też Krzyś jak płacze to pierdzi i puszcze bąki-kleksy. Też jest karmiony piersią. Do tej pory, mimo tego, nie mieliśmy problemów z odparzeniami i stosowałam tylko Linomag, ale od dwóch dni się przyplątało i na razie smaruję Sudokremem i czekam. Jak nie minie, to będę myśleć dalej co zrobić z tym fantem. A kupek robi więcej niż jedną...4-5 na dobę.
A Ty czym smarujesz pupkę?