reklama
kasiadz sukienka śliczna,widziałam dziś drugą taką samą na allegro,ale babka z ceną przesadziła bo nowa kosztuje 59 w H&M. Teraz H&M ma fajną czerwoną sukienkę akurat na święta i bolerka za 29.90,tylko nie wiem w jakim kolorze Ty chcesz.
Maggie nam też smecta nie pomogła,raczej tylko podziałała w drugą stronę. Dobrze,że już Kubie lepiej.
A u nas jeden dzień było ok. a dziś znów temp, kaszel i katar okropny:// niech ta zima już się skończy
Maggie nam też smecta nie pomogła,raczej tylko podziałała w drugą stronę. Dobrze,że już Kubie lepiej.
A u nas jeden dzień było ok. a dziś znów temp, kaszel i katar okropny:// niech ta zima już się skończy
maggie9
Fanka BB :)
wlasnie, zima zaczyna mnie wkurzac, a to dopiero poczatek
Herbata, a młoda sie urodzila 14.10? Tak mnie teraz zastanowilo patrząc na Twoj suwak...Bo jesli tak, to wyjasnialo by ich charakterki Choc jak mowi moj mąz, Kuba ma charakter po mamusi. Nie wiem w sumie o co mu chodzi
Herbata, a młoda sie urodzila 14.10? Tak mnie teraz zastanowilo patrząc na Twoj suwak...Bo jesli tak, to wyjasnialo by ich charakterki Choc jak mowi moj mąz, Kuba ma charakter po mamusi. Nie wiem w sumie o co mu chodzi
Ostatnia edycja:
maggie9
maggie juz kiedy Ci pisalam ze dzieci z 14. sa marudne
skleroza;-)
kasiadz
jeśli chodzi o strojenie to ja też tego nie robię a sukieneczkę kupiłam bo żadnej nie mamy i doszłam do wniosku że chociaż w świętach młodą ładnie ubiorę bo na codzień to biega w rajtach i bodziaku:-)
reklama