reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Kasiadz WOW! gratulacje! Bedzie dobrze, dacie sobie rade. Mysle ze "strach ma wielkie oczy" a w rzeczywistosci bedzie ok ;) Dawaj znac co tam u Ciebie sie dzieje.

ale wiadomosc z samego rana:-)
Kasiadz, wielkie gratulacje! Na pewno obaw mnostwo, ale jak sie oswoisz z mysla, zaczniesz sie cieszyc:-)
Przede wszystkim duzo zdrowka i postaraj sie w miare mozliwosci nie przemeczac:-)
Teraz w zasadzie mozesz juz isc na L4, a kasa bedzie leciec:tak:
Najlepszego dla Was!

aha, Gosiane, dla Jasia i dla mojego Kuby najlepszego z okazji 8mc, bo oni z tego samego dnia:-)

:-) Kasiadz super wiadomość !! I nie martw, nawet się nie obejrzysz a będziesz mieć dwa skarby w domu !! ( i mąż trzeci ;-)) tylko nie uciekaj od razu z październikówek 2012 do lutówek 2013?? dobrze wyliczyłam ??:confused:

Ale Kasiadz tak jak kiedys gdzies u kogoś czytałam
jakby nie patrzeć rocznikowo bedą
2 lata różnicy aż :-p pierwsze bobo 2011 a drugie wypadnie przecież na 2013
to taka ciekawostka =p
ale GRATULUJE!
będzie radocha napewno jak się już oswoisz =]

przepraszam że zmienie temat
ale kupiliśmy wczoraj kibelek dla WIktora
i jakoś nie widzę szans na to że Ikusiek coś tam zostawi ...
przynajmniej narazie.
Za to tata miał pretensje że nie kupiliśmy jakiegoś gadającego
"że jak zrobi siku to mu będzie śpiewać" :sorry2:
Teraz mały popełzał do swojego kibelka i się nim bawi...
lepiej tak niż ma mu się źle kojarzyć i płakać tak jak wczoraj
na jego widok...

I polecam extraśną zabawkę VTech'a Szkolny autobus :-)
Wiktor jest zachwycony

I jeszcze raz WIELKIE GRATULACJE :-)

Ostatnia edycja:
kasiadz gratulacje!!! przynajmniej w domku będziesz i dziecko odchowasz

buty z Befado ja też zamówiłam, dzisiaj przyszły, na razie rozmiar 18, ale małej jeszcze nie mierzyłam, bo w żłobku jest, ale wyglądają na za duże, bo Iga ma małą stópkę. Natomiast wykonanie tych butków rewelacja!

kasiadz gratuluje! mala roznica wieku jest fajna, ale pomoc napewno Ci sie przyda

maggie moja tez dzis 8 miesiecy :) wszystkiego naj dla Kuby i Jasia gosiane

jak tam pogoda? tu sie posypala totalnie, mala ma katar ze szok, gluty po pas normalnie, a ja chora cholera jestem :/

reklama
Kasiadz gratki!!! super ;) dawno nie zaglądałam tzn wczoraj zaczęłam nadrabiać a tu dzisiaj cynka na fb dostałam wiec śmignęłam od razu na BB. Roznica wieku będzie w sam raz, Antosia już ogarnieta będzie, chodzić będzie umiala i może bez pampów już smigac będzie. Mojego męża kuzynka urodziła w listopadzie 2011 i po 3,5 miesiąca zaciązyła już i w grudniu bedzie drugie i to troche mała róznica bo starsza jeszcze az tak samodzielna nie będzie. Zdawaj nam relacje na bieżąco ;)

Do góry