kasiadz
Fanka BB :)
nie mam zamiaru w pracy mówić przed 4 miesiącem, chociaż różnie bywa, ostatnio też nie miałam zamiaru ale do szpitala trafiłam i wyjścia nie było.Kasia toż to poczta pantoflowa
Kochana a jeśli chodzi o umowę do porodu czyli lutego masz automatycznie przedłużoną, potem macierzyńki od zus a potem bezrobotny przez pół roku. W sumie do końca 2013 jesteś urządzona.
swoją drogą w październiku będziesz w 4/5 miesiącu więc może nie będzie jeszcze widać? W każdym razie wstrzymaj sie do 12 tyg z tą rozmową
A tak z innej beczki to wczoraj cały dzień chodziłam i pytałam męża "kiedy robimy dzidziusia" ale jak przyszło co do czego to cykora złapałam ;p
no to do roboty, dobre winko, rozluźniona atmosfera i........
ja w pracy dopiero od 3 tygodni więc już i tak dłużej pracujesz niż jaBisia, NabAwe hahaha prosze mnie tu nie namawiać, chociaż nie ukrywam że już bym chciała.. ale nawet 3 miesięcy w pracy nie jestem..
ochronę mam do marca więc zobaczę co dalej. Do października umowa, jeśli mi nie przedłużą to napewno zaczniemy starania wcześniej
Ewa a co 3 lata będziesz czekać! Im mniejsza różnica wieku tym lepiej
fajnie ze forum odżyło trochę, powinniśmy temat ciąż tylko na bb exclusive!
Ewa ja tak długo też nie miałam zamiaru czekać, najdłużej do przyszłego roku, bo nie chciałam dużej różnicy
a mnie brzuchol boli i co chwilę latam do kibelka sprawdzić czy wszystko dobrze
miłej nocki życzę