reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
kasia ale co myślisz że fasoleczka? Moze stres przez chorobę Antosi?
butki super, chyba sie skusze ;) Ale jaki rozmiar????
:szok:
Ja za to przez pół miesiąca mam plamienia.. pół miesiąca!! Brzuch mnie boli średnio raz na pare dni :-( boję się że to nadżerka :-(

Ostatnia edycja:
Kasiadz, moze to nie to o czym myslisz. Spoznia sie przeciez czasem okres z roznych powodow. Trzymam kciuki, zeby bylo wszystko ok, ale moze test dla pewnosci?

U nas totalna seksualna posucha ostatnio, wiec ten stres mam chwilowo z glowy. Od 3 tyg nic;-)

Poza tym jesli o slub chodzi juz myslalam, ze w ogole dam za wygrana i to oleje, ale wczoraj poszlam mierzyc suknie i taaaaak mi bylo fajnie w tych sukniach, ze nagle zapragnelam tego slubu bardzo bardzo :-) I ustalilismy, ze bedzie obiad dla rodziny i impreza dla znajomych. Poza tym nie bierzemy kościelnego tylko sam cywilny. I planujemy wrzesien tego roku, a suknie juz sobie wybralam:-) Akurat sa wyprzedaze:-)

Co do wakacji, mielismy w planach Chorwacje z Kuba samochodem, ale koniec koncow nie wiem czy sie skusze. Przeraza mnie tyle godzin jazdy, choc planowalismy to w nocy. Moze jednak pojedziemy gdzies blizej (o ile pojedziemy).
Poza tym u nas nic nowego, Kuba dalej sam nie siedzi:baffled: A dzis jest mega maruda i nie wiem czy zeby nie ida.

Milego dnia i duzo zdrowka!
I pozdrowienia dla pracujacych mam

Ostatnia edycja:
kasia ale co myślisz że fasoleczka? Moze stres przez chorobę Antosi?
butki super, chyba sie skusze ;) Ale jaki rozmiar????
:szok:
Ja za to przez pół miesiąca mam plamienia.. pół miesiąca!! Brzuch mnie boli średnio raz na pare dni :-( boję się że to nadżerka :-(

my kupiliśmy rozmiar 18 ale mierzyliśmy. Pani w sklepie powiedziała ze aby dobrze dopasować buciki dziecko musi je przymierzać stojąc.

a co do okresu....... wygląda na to że go nie będzie przez najbliższe kilka miesięcy
zrobiłam test...... :szok:

elifit
wierzę że jesteś baardzo zapracowana i mężu też, ale jeśli jest jakis obrany cel to i tak jest łatwiej. Ty chociaż masz gdzie pracować hehe:p

maggie
kurcze od dawna marzyliśmy o chorwacji, już na podróż poslubną mieliśmy jechać, ale jak przeliczyliśmy koszty to nie stać nas bo dostajemy ok 2 tys na wakacje a zagraniczne jednak wynosza wiecej bo na samo paliwo żeby dojechać wyliczyłam ok 1000 zł...

kasiadz
no to GRATULACJE :) Dobrego samopoczucia i dbajcie o siebie:) to teraz całym forum będziemy dopingować i przeżywac z Tobą całe 9 m-cy!
pewnie szczęście Cie rozpiera, tym bardziej że się staraliście cooo :)?
dzieki za przepis na sałatę, jeszcze nie wiem jaką zrobię ale jutro musze wybrać bo czas leci... za to przypomniałaś mi dzieki tym przepisom ze nie zapytałam dziś w sklepie o tort czy mi upieką..

moje dziecko jest przeokropne na te ząbki... dziąsełka ma delikatnie przekrwione i wszystko gryzie a ślini sie jak pit bull...
ja teraz na bank nie zdecyduje sie na drugie choć tez to rozważałam, ale moja Emilka to małe ADHD i z 2 raczej cięzko by mi było strasznie... kupiłam dzisiaj te krople camilia i zobaczymuy efekt bo jak na razie używamy dentinox i jest średnio...

czy mnie duma rozpiera? nie do końca, dzisiaj się popłakałam, że to wszystko było takie nieprzemyślane, nawet ostatnio już zaczęliśmy się zabezpieczać, i co?
no cóż, nie ma wyjścia trzeba się cieszyć, damy radę:)

Och Kasiadz aż mnie zamurowało.Gratulację. I nic się nie martw, będzie dobrze. Na początku człowiek zawsze trochę przerażony zanim się oswoi z Tą myślą. Życzę wsparcia w mężu i dużo zdrówka kochana dla Was.

Kasiadz gratulacje!!!! Aaaaaaa! Jesteś pierwsza na forum! Ale będziemy przeżywać :-D

Dacie radę, nasze mamy dawały to ty nie dasz? Antosia będzie miała 1,5 roku, duża dziewczyna.. ubranka i sprzęty po niej masz, również życzę ci wszystkiego najlepszego i dużo wsparcia od najbliższych :-)

Do lekarza kiedy? Wiesz że z każdego twojego kroku będziesz musiała relacje zdawać :-D

Boszzz też bym chciała :p Zobaczysz że zaraz wszystkie sie posypiemy :-D

reklama
kasia - wielkie gratulację :szok::-D:tak:

niezły czad :-) ale super, dzieciaczki będą w podobnym wieku :-)

no i polecam też te buciki z Befado - kupuje Milenie do przedszkola, i są super podeszwa elastyczna, wkładka taka, że stopa się nie poci - na prawdę warto kupić chociaż za kapcie płacę około 50,00 to wiem, że będą jej długo służyć

Ostatnia edycja:
Do góry