reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
kasiadz
a juz minął termin spodziewanej @? kiedy testujesz? daj znać:)

ja na razie poczekam na skok tempki i zobaczę potem, w dzien spodziewanej tempki zrobię test o ile nie dostane wczesniej@ :D

asionek
własnie o takim namiocie myślę, to nie tlyko dla dzieci ale i dla nas sie przyda:)

anek
z rozglądałas się już za tymi namiotami? ja widziałam rok temu masę firmy QUECHUA

marti
zlecił mi to pediatra, więc chyba wiedział co robi.

Hej kobiety:) Dobrze że znów tutaj się spotykamy :-)
My w niedzielę wybraliśmy się z moimi rodzicami nad morze, jak wyjeżdżaliśmy to piękna pogoda była a jak dotarliśmy to masakra jakaś, tak wiało, było mega zimno. Moi rodzice krótkie spodenki , ja na szczęście się ubrałam i małego też , szybko szybko na molo młodemu pokazać falki i do auta haha wycieczka jak nic nam się udała :)
Wczoraj spacerowaliśmy potem ruszyłam z młodym na shoping oczywiście nakupywałam mu szmatek a sobie sweterek i torebkę :tak:

Dziś pięknie się zapowiada to pewnie na spacerek na plaże wyruszymy :) Ja bym też chętnie nad morze pojechała... ale to zobaczymy :tak:
Życzę wszystkim miłego dnia kochane:*

kasiadz
a juz minął termin spodziewanej @? kiedy testujesz? daj znać:)

ja na razie poczekam na skok tempki i zobaczę potem, w dzien spodziewanej tempki zrobię test o ile nie dostane wczesniej@ :D

asionek
własnie o takim namiocie myślę, to nie tlyko dla dzieci ale i dla nas sie przyda:)

anek
z rozglądałas się już za tymi namiotami? ja widziałam rok temu masę firmy QUECHUA

marti
zlecił mi to pediatra, więc chyba wiedział co robi.
@ miałam, ale dziwnie się czuję, mdłości, osłabnięcia.....
ale dzisiaj wyszła 1 kreska;-)

a mnie znowuż ból kręgosłupa dopadł:(
przez pół dnia nie mogłam się ruszać -dosłownie....
oj muszę odwiedzić jakiegoś specjalistę z tym kręgosłupem który mi pomoże -tylko jakiego?

dzisiaj dzionek spędziliśmy u dziadków na grilu:)
a jutro i w czwartek mąż w pracy niestety więc planów nie mamy

hej :)

u nas swieto hehe maz w domu 1ego maja pierwszy raz od min. 6 lat !! normalnie nigdy wolnego nie dostawal ... no i jest z nami do piatku wiec odspane :)

wlasnie sobie piwkuje troche i obzeram sie pizza , jutro beda wyrzuty sumienia :cool:

Justys widze wyprawa nad morze sie udala hehe
ja jak jutro nie bedzie wilo mocno ( bo u nas ostatnio jakies wiatry ciagle ) to tez pojade pomoczyc nozki w wodzie :)

Jewcia , Kasiadz no wlasnie mi sie wydaje , ze watek taki to ciekawey pomysl , bo mi juz czasami brak pomyslow co tutaj robic ciekawego , a tak mozna podpatrzec jedna od drugiej :)
zaraz machne :)

Ania gdzie jedziecie nad morze ? :) kurcze ile ja juz czasu nie bylam nad polskim morzem ....
wogole od kiedy mieszkam zagranica to ciezko jakos z wakacjami , bo do rodzinki sie chce najbardziej , ale tez przydalyby sie jakies wyjazdy sami we trojke i tak ciagle sie waham co robic , gdzie jechac i w koncu ladujemy w Wawie u rodzinki
ale musze jakos to wszystko ogarnac i pojezdzic po Polsce troche pokazac mezowi jaki mamy cudny kraj i chce zeby maly znal cos wiecej haj stolice :)

powodzenia w testowaniu , tesujacym :)

swoja droga ciekawe ktora pierwsza zaciazy ? ;)))

Pierwsza jestem:-)

My juz po majowkowych wojazach, udalo nam sie skoczyc dwa razy nad jezioro i powiem Wam, ze to ciezka sprawa z moim Kuba. Musielismy wyjechac w godzinie jego drzemki, zeby nie wyl w samochodzie. Akurat jak dojechalismy obudzil sie, wiec 2h byl zadowolony, no ale po tych 2h juz marudzenie i placze ciezkie do ogarniecia. Jedynym ratunkiem jest wtedy sen, a zazwyczaj wytrzymuje spokojnie 3h bez spania w ciagu dnia. To chyba przez upaly:sorry:

Ogolnie nie wyobrazam sobie urlopu z Kuba. Jest tak strasznie absorbujacy, wszystko nudzi mu sie po 3 minutach, ciagle trzeba zabawiac, zmieniac zabawki, nosic, przenosic, nawet obiadu nie moglismy zjesc bo nie wysiedzi w wozku, wiec na zmiane go nosilismy lub jezdzilismy wozkiem. Na kocu kiedy mogl lezec i swobodnie sobie lazic wytrzymal jakies 25 min i juz trzeba bylo sie zwijac i wymyslac co by tu zrobic, zeby dziecko zadowolic. Pewnie nasilaja to upaly, ale nie wyobrazam sobie w tej chwili wyjazdu na dluzej. Te dwa wypady byly dosc meczace;-)

I niestety Kuba piszczy od ponad tygodnia (juz mial taki etap) caly czas......Strasznie glosno:eek: Uszy mi juz pekaja:cool:

Chrupki kupilam, ale Kuba sie krzywi, troche pociamka, ale wiekszosc wlasciwie wypluwa;-)
A katar pojawia sie i znika, bankowo od upalow.

Na watku foto wkleje kilka zdjec z wypadu kiedy udalo mi sie uchwycic Kube kiedy jest zadowolony:-D

Cześć

Jeju jak mi się nie chciało wstaaaać raaano ;)

Wczoraj byliśmy na majówce, mały na kocyku szalał.. Fajnie było, zdjątka później wkleję bo teraz jestem w pracy.

Te upały są straszne, w samochodzie moje dziecko płynęło mimo że w samym body było. W jedną stronę spał a w drugą taki padnięty widać było że chce szybciutko do domku. Jak nam przeszkadzają takie temperatury to co dopiero maluchom :eek:

Kasiadz, Ewa trzymam kciuki za jaki tam chcecie wynik testowania :)
maggie Aruś za to pluje non stop.. U nas zaczęły się obroty i początki raczkowania. Obraca się wokół własnej osi narazie ale tylko patrzeć jak ruszy w świat :-D

maggie zdjęcia z wypadów super. Powiedz co to za spacerówka, którą macie bo wygląda całkiem fajnie. Z mojej jestem totalnie niezadowolona i zastanawiam się nad kupnem jakiejś parasolki.

elifit gratuluję postepów Areczka :) mój już od dawna obraca się wokół własnej osi ale za żadne skarby raczkować nie chce. Jak wykonuję z nim ćwiczenia z rehabilitacji uczące raczkowania to kompletnie nia ma na nie ochoty :(

reklama
magnusik to Cybex Callisto, malo znana w sumie marka w PL
Bardziej popularne sa foteliki tej firmy.

Fajne jest to, ze raczka jest jak w zwyklym wozku, a nie dwa osobne uchwyty (2 mnie denerwowaly) i ze jest bardzo stabilny jak na spacerowke. Poza tym rozklada sie calkiem do poziomu (ogolnie ma 5 wysokosci) i bardzo sobie cenie rozkladany daszek , ktory po rozlozeniu moze zakryc dziecko az po same nogi - chroni od slonca i wiatru. Generalnie jestem zadowolona:-) Minusem jest dosc maly kosz na dole, ale to wada chyba wszystkich spacerowek

Do góry