kasiadz
Fanka BB :)
no i pogoda się popsuła - pada i jest burza
Co do fotelika to jest tak że nie należy się sugerować tylko wagą dziecka. O tym czy zmienić fotelik na kolejny model decydują 3 czynniki: 1. waga dziecka, 2. wystawanie nóżek (jeśli chodzi o pierwszy fotelik), 3. wystawanie główki. Jeśli któryś z nich wystąpi należy wymienić fotelik.
u nas też już wystają nóżki i musimy wymienić z tym że musimy kupić nowy pokrowiec.
Mamy dwa "nowe" foteliki. Jeden maxi cosi odkupiony od kolegi a drugi (ma lepsze testy) Romera odkupiony od mojej siostry. Oba wymagają zakupu nowego pokrowca a oryginalny nie jest tani
antosia śpi w cienkiej piżamce (bluzeczka na długi rękaw i spodenki) i w śpiworku.Mam pytanie, w czym śpia Wasze dzieci? Bo moja się zaczeła tak pocić, mimo,że ubieram ją teraz w body na krótki rękaw i spodenki cienkie i skarpetki. Normalnie ma plecy cale mokre ;/
Mam jeszcze jedno pytanie odnośnie fotelików samochodowych. My mamy taki do 13kg no i powiem Wam,że Hania jeździ tylem do kierunku jazdy ale ma nogi juz za dlugie w nim, Wasze też? Tak się zastanawiam, bo zanim ona będzie miec te 13kg, to nogi będzie musiala miec zgięte w tym foteliku a one sa tylko do jazdy tyłem. Na roczek chce zrobic zrzute na prezent i kupic Hani bardzo dobry fotelik 9-36kg, tylko nie wiem czy szybciej nie bedzie trzeba. Lece spac babki. Udanej majówki
Co do fotelika to jest tak że nie należy się sugerować tylko wagą dziecka. O tym czy zmienić fotelik na kolejny model decydują 3 czynniki: 1. waga dziecka, 2. wystawanie nóżek (jeśli chodzi o pierwszy fotelik), 3. wystawanie główki. Jeśli któryś z nich wystąpi należy wymienić fotelik.
u nas też już wystają nóżki i musimy wymienić z tym że musimy kupić nowy pokrowiec.
Mamy dwa "nowe" foteliki. Jeden maxi cosi odkupiony od kolegi a drugi (ma lepsze testy) Romera odkupiony od mojej siostry. Oba wymagają zakupu nowego pokrowca a oryginalny nie jest tani