reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
kasiadz
a juz minął termin spodziewanej @? kiedy testujesz? daj znać:)

ja na razie poczekam na skok tempki i zobaczę potem, w dzien spodziewanej tempki zrobię test o ile nie dostane wczesniej@ :D

asionek
własnie o takim namiocie myślę, to nie tlyko dla dzieci ale i dla nas sie przyda:)

anek
z rozglądałas się już za tymi namiotami? ja widziałam rok temu masę firmy QUECHUA

marti
zlecił mi to pediatra, więc chyba wiedział co robi.

Hej kobiety:) Dobrze że znów tutaj się spotykamy :-)
My w niedzielę wybraliśmy się z moimi rodzicami nad morze, jak wyjeżdżaliśmy to piękna pogoda była a jak dotarliśmy to masakra jakaś, tak wiało, było mega zimno. Moi rodzice krótkie spodenki , ja na szczęście się ubrałam i małego też , szybko szybko na molo młodemu pokazać falki i do auta haha wycieczka jak nic nam się udała :)
Wczoraj spacerowaliśmy potem ruszyłam z młodym na shoping oczywiście nakupywałam mu szmatek a sobie sweterek i torebkę :tak:

Dziś pięknie się zapowiada to pewnie na spacerek na plaże wyruszymy :) Ja bym też chętnie nad morze pojechała... ale to zobaczymy :tak:
Życzę wszystkim miłego dnia kochane:*

kasiadz
a juz minął termin spodziewanej @? kiedy testujesz? daj znać:)

ja na razie poczekam na skok tempki i zobaczę potem, w dzien spodziewanej tempki zrobię test o ile nie dostane wczesniej@ :D

asionek
własnie o takim namiocie myślę, to nie tlyko dla dzieci ale i dla nas sie przyda:)

anek
z rozglądałas się już za tymi namiotami? ja widziałam rok temu masę firmy QUECHUA

marti
zlecił mi to pediatra, więc chyba wiedział co robi.
@ miałam, ale dziwnie się czuję, mdłości, osłabnięcia.....
ale dzisiaj wyszła 1 kreska;-)

a mnie znowuż ból kręgosłupa dopadł:(
przez pół dnia nie mogłam się ruszać -dosłownie....
oj muszę odwiedzić jakiegoś specjalistę z tym kręgosłupem który mi pomoże -tylko jakiego?

dzisiaj dzionek spędziliśmy u dziadków na grilu:)
a jutro i w czwartek mąż w pracy niestety więc planów nie mamy

hej :)

u nas swieto hehe maz w domu 1ego maja pierwszy raz od min. 6 lat !! normalnie nigdy wolnego nie dostawal ... no i jest z nami do piatku wiec odspane :)

wlasnie sobie piwkuje troche i obzeram sie pizza , jutro beda wyrzuty sumienia :cool:

Justys widze wyprawa nad morze sie udala hehe
ja jak jutro nie bedzie wilo mocno ( bo u nas ostatnio jakies wiatry ciagle ) to tez pojade pomoczyc nozki w wodzie :)

Jewcia , Kasiadz no wlasnie mi sie wydaje , ze watek taki to ciekawey pomysl , bo mi juz czasami brak pomyslow co tutaj robic ciekawego , a tak mozna podpatrzec jedna od drugiej :)
zaraz machne :)

Ania gdzie jedziecie nad morze ? :) kurcze ile ja juz czasu nie bylam nad polskim morzem ....
wogole od kiedy mieszkam zagranica to ciezko jakos z wakacjami , bo do rodzinki sie chce najbardziej , ale tez przydalyby sie jakies wyjazdy sami we trojke i tak ciagle sie waham co robic , gdzie jechac i w koncu ladujemy w Wawie u rodzinki
ale musze jakos to wszystko ogarnac i pojezdzic po Polsce troche pokazac mezowi jaki mamy cudny kraj i chce zeby maly znal cos wiecej haj stolice :)

powodzenia w testowaniu , tesujacym :)

swoja droga ciekawe ktora pierwsza zaciazy ? ;)))

Pierwsza jestem:-)

My juz po majowkowych wojazach, udalo nam sie skoczyc dwa razy nad jezioro i powiem Wam, ze to ciezka sprawa z moim Kuba. Musielismy wyjechac w godzinie jego drzemki, zeby nie wyl w samochodzie. Akurat jak dojechalismy obudzil sie, wiec 2h byl zadowolony, no ale po tych 2h juz marudzenie i placze ciezkie do ogarniecia. Jedynym ratunkiem jest wtedy sen, a zazwyczaj wytrzymuje spokojnie 3h bez spania w ciagu dnia. To chyba przez upaly:sorry:

Ogolnie nie wyobrazam sobie urlopu z Kuba. Jest tak strasznie absorbujacy, wszystko nudzi mu sie po 3 minutach, ciagle trzeba zabawiac, zmieniac zabawki, nosic, przenosic, nawet obiadu nie moglismy zjesc bo nie wysiedzi w wozku, wiec na zmiane go nosilismy lub jezdzilismy wozkiem. Na kocu kiedy mogl lezec i swobodnie sobie lazic wytrzymal jakies 25 min i juz trzeba bylo sie zwijac i wymyslac co by tu zrobic, zeby dziecko zadowolic. Pewnie nasilaja to upaly, ale nie wyobrazam sobie w tej chwili wyjazdu na dluzej. Te dwa wypady byly dosc meczace;-)

I niestety Kuba piszczy od ponad tygodnia (juz mial taki etap) caly czas......Strasznie glosno:eek: Uszy mi juz pekaja:cool:

Chrupki kupilam, ale Kuba sie krzywi, troche pociamka, ale wiekszosc wlasciwie wypluwa;-)
A katar pojawia sie i znika, bankowo od upalow.

Na watku foto wkleje kilka zdjec z wypadu kiedy udalo mi sie uchwycic Kube kiedy jest zadowolony:-D

Cześć

Jeju jak mi się nie chciało wstaaaać raaano ;)

Wczoraj byliśmy na majówce, mały na kocyku szalał.. Fajnie było, zdjątka później wkleję bo teraz jestem w pracy.

Te upały są straszne, w samochodzie moje dziecko płynęło mimo że w samym body było. W jedną stronę spał a w drugą taki padnięty widać było że chce szybciutko do domku. Jak nam przeszkadzają takie temperatury to co dopiero maluchom :eek:

Kasiadz, Ewa trzymam kciuki za jaki tam chcecie wynik testowania :)
maggie Aruś za to pluje non stop.. U nas zaczęły się obroty i początki raczkowania. Obraca się wokół własnej osi narazie ale tylko patrzeć jak ruszy w świat :-D

maggie zdjęcia z wypadów super. Powiedz co to za spacerówka, którą macie bo wygląda całkiem fajnie. Z mojej jestem totalnie niezadowolona i zastanawiam się nad kupnem jakiejś parasolki.

elifit gratuluję postepów Areczka :) mój już od dawna obraca się wokół własnej osi ale za żadne skarby raczkować nie chce. Jak wykonuję z nim ćwiczenia z rehabilitacji uczące raczkowania to kompletnie nia ma na nie ochoty :(

reklama
magnusik to Cybex Callisto, malo znana w sumie marka w PL
Bardziej popularne sa foteliki tej firmy.

Fajne jest to, ze raczka jest jak w zwyklym wozku, a nie dwa osobne uchwyty (2 mnie denerwowaly) i ze jest bardzo stabilny jak na spacerowke. Poza tym rozklada sie calkiem do poziomu (ogolnie ma 5 wysokosci) i bardzo sobie cenie rozkladany daszek , ktory po rozlozeniu moze zakryc dziecko az po same nogi - chroni od slonca i wiatru. Generalnie jestem zadowolona:-) Minusem jest dosc maly kosz na dole, ale to wada chyba wszystkich spacerowek

Do góry