reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Cześć dziewczyny :))

U nas dzisiaj po ślicznym weekendzie załamanie pogody a jutro ma być cały dzień deszcz :( Za to w sobotę spędziliśmy pół dnia na działce, mały walnął sobie dwie drzemki na świeżym wiejskim powietrzu , spał po 1,5h co mu się rzadko zdarza ostatnio. W niedzielę za to ledwo uciekliśmy przed burzą ze spaceru, muszę folię do wózka dokupić bo nie mam.

co do ogródków ja to jakoś zacięcia do tego nie mam za to mój mąż to ogrodnik z zamiłowania chociaż najbardziej go interesują rośliny wodne i wszelkie krzewy , pnącza, egzotyczne rośliny jako otoczenie stawów bo on to taki wodnik szuwarek, w każdym ogródku by staw kopał :-D Ale nie powiem ślicznie to wygląda.

Elifit to twój mały juź nieźle sobie radzi, mały siłacz z niego . Mój to tylko brodę do klatki piersiowej podnosi ale dalej nie daje rady jeszcze:-D:-D

Gratulacje dla siedmiomiesięczniaka Justyś!!!

Lena ja niedawno pisałam, ze jeszcze nie mam @ i do dzisiaj nic się nie zmieniło a tez tylko w nocy i z raz w dzień po pracy już karmię:confused2:

Dobranoc;-)

hejo

haha :-) ostatnio pierwsza jestem, ej dziewczyny smutno sie robi jak takie pustki są :-( dobrze że chociaż kilka z nas na bb pisze..

co do @ to ja miałam raz i teraz od tamtej pory miewam plamienia. Nie wiem jaka może być ich przyczyna, żeby nie nadżerka :baffled::-(, więc idę do gine na przegląd.

Bisia no sam tak, łapie sie za pałąk i siada. A w łóżeczku jak go posadze tak będzie siedział, nie przewróci się :tak: Do tego będzie łapał zabawki, przyciagał, sięgał do karuzelki i trzyma równowagę skubaniec ;)

hej, zamelduję się krótko, bo Majorek grasuje w łóżeczku i pewnie zaraz będzie znudzona mnie nawoływać. Od niedzieli ma katar więc frida poszła w ruch, no i ogólnie przechlapane, bo ciężko nawet doić cyca jak kichol zatkany.
I też ciągle mi się chce spać, nic się nie chce robić, ale nie da rady sobie poleniuchować.
Nie które mają z was chrzest, my mamy to za sobą dawno, ale za to 20 maja komunia syna, więc już mnie to męczy i chciałabym mieć już to za sobą.
Dziewczyny, jak macie jakieś wątpliwości z okresem to najlepiej skonsultować to z ginem i być pewnym że jest ok.

No dobra, trochę ponarzekałam, podniosłam frekwencje i spadam jakiś obiad pichcić, nie ma się co rozczulać nad sobą.
Na razie kobitki, miłego dnia.

Witam
z bb-holiczek zrobiły sie fb-holiczki i forum umiera:crazy: śmiercią naturalną....
My też chrzest mamy za sobą i komunie też i dzięki Bogu bo ja takich imprez nie cierpię,ani chodzić,ani robić.
Kurcze mój Misiek jakis leniwy,bo nie usiedzi jeszcze sztywno dłużej niż kilka sekund,huśta się na boki jak wańka-stańka.Wogóle to mu jest najlepiej na rączkach i już.
Wczoraj wieczorem sie przebudził,ja byłam pod prysznicem,więc z łóżeczka wziął go tata i próbował go uspokoić i wiecie co takiej dzikiej histerii dostał,że aż się zanosił,a uspokoił się dopiero jak go wzięłam na ręce-cycek jeden.
Dobra młody śpi,a ja lecę ogarnąć dom i wstawić żarełko.

Hej dziewuszki :)
Ja będę tu pisała choćbym miała pisać sama ze sobą :) bb to bb i nic tego nie zmieni tu jest ful Naszych wspomnień przecież ....
U Nas dziś była kontrola u pediatry i mały ma jakiś skurcz miedzy oskrzelami w którym zbiera się wydzielina która strasznie charczy , ta wydzielina nie może się z tamtąd wydostać a musi bo inaczej dojdzie do zapalenia oskrzeli wiec dostał zastrzyk rozkurczowy , krzyknął tylko raz a potem się śmiał to babeczki haha tak więc mój syn już dorosły haha w czwartek kolejna kontrola i jeżeli skurcz nie puści to wtedy dopiero antybiotyk , trzymam kciuki żeby się obyło bez tego gówna :tak: Katar jakby mniejszy , trochę kaszle ale to już nie to samo co na początku.
Dziś u Nas piękna pogoda wiec zaliczyliśmy spacerek :)

hejo
ja też uważam że bb jest o niebo lepsze niż fb,tam jest okropny haos nie idzie tego ogarnąc a tu są odpowiednie wątki i jest porządeczek.
u nas dziś jakoś niemrawo było,nic mi się nie chciało więc obiad był expres:ja-spaghetti a młoda-naleśniki.
Mój dziś zadzwonił na skypa to myslałam że mała wejdzie do laptopa tam do niego taka ucieszona na jego widok.
Odliczam dni do piątku bo jade do Krakowa aż do 6 maja do rodziców więc troche odsapne a że zapowiadają ża ma niby byc pięknie to i może coś słonka złape

Yo!
Ale detka jestem dzisiaj... Ale pozno poszlam spac, w nocy mlody cos niespokojny to i mi sie udzielilo... A jeszcze musze kuchnie sprzatnac po obiedzie;/
Lena zapiekanka faktycznie pyszna (przy czym na pewno spora zasluga dobrej kielbachy), no i dodalam jeszcze od siebie cukinie, bo uwielbiam. Porcje troche mniejsza zrobilam, a i kolezanka sie na obiad zalapala, wiec nawet resztki sie nie ostaly:)
Justys, o kurcze biedny Antos... Mam nadzieje ze ten zastrzyk pomogl i wiecej nic nie trzeba bedzie...
Anek, dobrze ze teraz taka technika, ze czesto mozna sie kontaktowac zwlaszcza w takiej sytuacji jak jestescie. No i fajnie ze sobie troche odsapniesz u rodzinki:)

A ja musze nagrac swojego Gucia, bo ostatnio polubil siedzenie i sie tak dosc dlugo bawi na podlodze, ale najlepsze jak odpala jakac melodyjke i sie zaczyna gibac w jej rytm:D Muzykalne dziecie mi rosnie hehe

Hej

tutaj jest lepiej bo można pisać co leży na duszy. Tam jakoś nie da się tak, rzeczywiście chaos. Trzeba więc dziewczyny przywołać do porządku :cool2:

Justyś ojoj współczuję Antosiowi &&&&&&&&& żeby przeszło!

Anek fajnie że do rodzinki jedziesz, nie będziesz tyle myśleć. Kuzyn mojego męża też jest w Afganistanie.. z Rzeszowa z jednostki.

Jakie plany macie na majówkę? My jedziemy do rodzinki, na basen się wybieramy no i może jakiś pikniczek za miastem. Mam wolne 4go więc dłuuuugi weekend :)

reklama
jestem i ja na bb:-)
Faktycznie lepiej sie tu odnalezc i jest sentyment.
U nas po 2 dniach katar jak by przeszedl. Szok :-) Nie wiem czy on czasem nie byl od zębow.
Ale niestety Kuba spi bardzo kiepsko w nocy, a do 23 to juz zdecydowanie za duzo tych pobudek;/

Ja dzis ide na rozmowe, tak ze prosze trzymac kciuki, a jutro niestety na pogrzeb :(
Dluga to i smutna historia, wiec troche jestem zestresowana i chce, zeby ten tydzien sie w koncu skonczyl, zebym mogla psychicznie odsapnac.
A na weekend majowych zadnych planow i troche mi sie nie chce po ostatnich wojazach z Kuba kiedy zafundowal nam mega marudzenie, wiec pewnie zostaniemy w domu i najwyzej bedziemy gdzies jezdzic na kilka godzin. Za to chyba od 8.05 pojedziemy na urlop bez Kuby, ale zobaczymy czy sie odwaze go zostawic moim rodzicom. Ale strasznieee tego potrzebujemy

milego dla ostatnich wiernych BB :-)

Do góry