reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Hej Hej
Malutka - Ty chcesz chyba w dupsko dostać ??Co ta za zaniedbywanie bb ??;-)

U Nas dobrze, mały jeszcze kaszle ale mam nadzieje że szybko minie. M jutro wyjeżdża a mi tak smutno :-(

reklama
Dopiero dwa wpisy dzisiaj, dziewczyny piszcie na bb, bo się smutno robi, że tak tu pusto.

kasiadz wiem że to denerwuje i martwi jak dziecko nie chce jeść, moja koleżanka ma podobnie i też się wkurza, ale tu nic na siłę, bo efekt będzie odwrotny. Trzeba przeczekać i co jakiś czas próbować. Inne rzeczy je i nic jej nie będzie, nie denerwuj się jeszcze się doczekasz zjedzonej zupki.U mnie z początku też marnie szło.

justyś ja też trzy tygodnie sama z trójką dzieci i chwilami ciężko, szczególnie w weekendy tak smutno bez chłopa, ale jakoś zleci. Dobrze że synuś już lepiej i oby ładna pogoda to będzie dobrze.

a co do pralki to nie pomogę, ale może na jakiś forach znajdziesz jakieś recenzje.

hej
a ja wlasnie szukam jakiegos tekstu na zaproszenia chrzcielne, u nas bedziemy wyganiac diabelka 12 maja. "na kzwe" zapraszam pozniej do nas, do domu. Ciesze sie bo moja rodzinka przyjedzie, bedzie zamieszanie i troche ciasno ale nie wiedzielismy sie od roku to wiecie jak jest :-)

co do jedzenia, to moj ma dzien ze pluje zupa a dzis to tak szamal ze az mu dogrzalam troche, bo ja robie zupsko na 3 dni, czasmai jak mi sie zrobi wiecej to pomroze w tych samych sloiczkach co deserki czyli owoce kupuje. Hitem jest zupa z ziemniora, marchewki, cukini, kalafiora i duuuzo oleju(mamy przykaz od lekarza).

Kupilismy dzis krzeselko, maly jeszcze nie bardzo w nim siedzi bo mamy to tradycyjne drewniane,ale jakos mi te nowoczesne plastiki sie nie podobaja:-) taki byl ucieszony ,ze beczal za kazdym razme jak go wykladalam z krzeselka , hihii no i nareszcie zaakceptowal sliniak gumowy z rynienka, bo szmaciane to troche do bani..

dziewczyny - moj ostatnio bylö kilka dni na wyjezdzie - pierwszy dzien i noc byly jakies straszne i smetne ale potem jakos juz poszlo, stwierdzilam ze jakbym musiala sie przyzwyczaic to pewnie by i ak bylo. Zreszta moj wychodzi do pracy jak spimy a przychodzi kolo 18 albo i pozniej wiec i tak go nie ma za bardzo w naszym dniu dziecakowatym

No i właśnie zostaliśmy sami :-(
M wsiadł do auta i kolega go odwiózł ...a ja szybko na bb żeby sie nie rozbeczeć do końca;-)
Antoś już lepiej chociaż dalej kaszle tylko że rzadziej no i smarki ale to chyba jak u dorosłego 7 dni i trzeba przetrzymać. U nas dziś pada od rana , mam nadzieje ze się rozpogodzi , chociaż ja mam dziś taki nastrój że wolę siedzieć w domu:wściekła/y: Wieczorem pewnie przyjdzie mama i jakoś zleci najgorszy pierwszy dzień:-(

No właśnie dziewczyny wracajcie na bb !!!!!!!!!!!!!

Aaaaa !!!!My dziś kończymy 7 miesięcy łaaaaaaaaaaaaa!!!!

justys wszystkiego naj z okazji 7 miesiecy :)) ja tez nie lubie siedziec w domu sama z dzieckiem. podziwiam Cie ze dajesz rade tak dlugo bez swojego. jakos zleci... 3 maj sie!

ale mam dzis wku... na wszystko. mala marudzi, dom nieogarniety, ja jeszcze w szlafroku... i pogoda za oknem beznadziejna

hejo
jestem i ja.. powiem szczerze ze na weekendzie ciezko mi ogarnać czy bb czy fb. Ale w pracy piszę więc proszę mnie nie ochrzaniać ;-);-P

justyś wszystkiego najlepszego!! My za nicały tydzień :)

Dziewczyny dziś mój smyk usiadł sam w bujaku i potem w wózku. :O Silny skubaniec jak nie wiem.

Kąpiele mamy kaczuszkowe, zabawa wrze, kąpie go na siedząco .. on się bawi a ja myje :)

malutka no gdzieś ty była!! ;-)

reklama
Do góry