elifit
Moderatorka
z babcią :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
żółtko podaje się po 7 miesiącu chyba. 1/2 żółtka co 2 dni albo jakoś tak.haj,
nasza radosc z wczorajszej nocy byla przedwczesna, dzis Kuba zafundowal nam pobudke o 5
Zasnal o 6.30 i spal do 10, ale juz o 7.30 trzeba bylo wstac, w do 4 sie krecilam z boku na bok i ledwo na oczy patrze
Moze i ja sie wbije do Waszej grupy na FB, pomysle :-)
Podajecie juz dzieciakom zoltko jajka?
haj,
nasza radosc z wczorajszej nocy byla przedwczesna, dzis Kuba zafundowal nam pobudke o 5
Zasnal o 6.30 i spal do 10, ale juz o 7.30 trzeba bylo wstac, w do 4 sie krecilam z boku na bok i ledwo na oczy patrze
Moze i ja sie wbije do Waszej grupy na FB, pomysle :-)
Podajecie juz dzieciakom zoltko jajka?
Maggie, jeszcze nie... a od kiedy można ?
no ja jestem na fb, ale kto mi podrzuci link do tej grupy, zaprosi ?:-)
Jewcia, trzymaj się kochana.
Anek, jak śpi ładnie to ja bym nie karmiła w nocy.
Elifi, kasiadz, gratuluję ząbków.
super że u was postępy w samodzielnym zasypianiu.. :-)
i ja się pochwalę że od piątku Oliwier sam zasypia, tzn. bez lulania... przytula się aby do cyca, podoi troszeczkę, powierci się i zasypia, ale ja muszę koło niego leżeć, teraz będę wstawać by wiedział że ma zasypiać sam....:-)
a jak mi się to uda wtedy poćwiczymy by zasypiał sam w łóżeczku bo na razie śpiocha u nas w łóżku.
u nas weekend nawet spoko, w sobotę zaprosiliśmy jeszcze gości, wczoraj cały dzień w domku. Dzisiaj chyba też bo pogoda brzydka...
z humorem aby troszkę gorzej:-(
Hej laski,
anek, nie dawaj mlodej MM o tej 3-4. My zaczelismy od podawania wody i dlugo to trwalo, przyzwyczail sie ze cos dostaje.
Od kilku dni zamiast wody zaczal dostawac smoka i o dziwo dzis przespal noc!:-)
Ostatnie karmienie o 23.30 - MM z kaszką i tak dociagnal do rana. Pewnie stwierdzil, ze nie oplaca mu sie budzic na smoka.
Sprobuj.
Pierwszy sloik miesa zjedzony i sensacji brak wiec super. Tylko z kupami troche problem i takie twarde, dorosle i smierdzace
Zęby idą ale wyjsc nie moga
a pogoda pod psem wrr