reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

A ja tam sie dziewczyny nie pier...le ze swoim. Biore karte, wyplacam z bankomatu i robie zakupy. Pie.prze ze cos gada. Niech sobie gada.Ma obiad na talerzu to sie nie odzywa! Wyprawke tez sama kupuje, on sie nie wtraca juz. A ze niezla ze mnie aktorka to specjalnie stekam przy sprzataniu rura mu jezdze pod nogami...To sie "domysla" ze dobrze by bylo odkurzyc za mnie:-D:-D

Jak by mi zwrocil ze kupilam sobie sukienke czy spodnie...To nastepnym razem bym wyszla bym z nim w brudnych podartych ciuchach:szok::szok:
Zwrocil uwage na moje zachcianki itd, obiadu nie bylo przez tydzien to sie opamietal:-D:-D
Teraz jest grzeczny bo zgodzilam sie dolozyc polowe do jego "autka", no ale wybral model ze i mi sie podoba. Draznilam sie, mowilam ze sie zastanowie i jak podskutkowalo:-D:-D
Sprzedalismy stary, chodzi do pracy na PIESZO:-D:-D
No a za dwa tyg bedzie nasz juz na podworku stal:-D:cool:

Magda_Mr moj tez nie raz mnie wkurza, ze miala bym ochote sie spakowac i wyjechac! Ale ucieczka to najgorsza pomysl na rozwiazywanie problemow. jest takie przyslowie " Lepiej madrze milczec, niz glupio gadac"...

reklama
Ja też mam termin na 10.10.2011, moja pierwsza ciąża bardzo się boję mam mnóstwo pytań! Ktoś mi pomoże! :(

witam w klubie mega przestraszonych ;)
staram sie poki co wypierac temat porodu, choc bede miec na 99 % z czego sie nie ukrywam ciesze;)
Termin bede miec w zwiazku z tym pewnie kolo 14.10.
Mamy jeszcze 2 mc :)

Mileczka, WerkaMirek dziekuje...
Werka ja wiem, ze Ty masz racje, tylko ja juz czasem jestem bezsilna...:-( tyle rozmow tyle gadania i nic dupsko...

Maria10 a w czym?? Wyobraz sobie, ze to tez moje 1 dziecko. Wystarczy czytac i miec jakis tam instynkt, po sklepach pochodzic, mamy popytac, kolezanek... Tak kawe na lawe trzeba wykladac??

Maria, przede wszystkim to dzień dobry.

coś się u ciebie dzieje takiego ?
nie pierwsza i nie ostatnia jesteś w ciąży :)

Werka, gratuluję podejścia do swojego...:-)
po tej ostatniej kłótni a też się nie bawię z nim...
też mam swoje zdanie.

Jestem tu nowa, mam 23 lata niech ktoś mi pomoże z mężem nic jeszcze nie wiemy to moja pierwsza ciaża a czy ktoś mógł mi by pomoc!? :(

Spoko foko! Tak sie składa, że wszystie jedziemy na tym samym wózku :D

Spoko foko! Tak sie składa, że wszystie jedziemy na tym samym wózku :D

Werka ja nawet mojego młodego nie przyzwyczajam do codziennego dwudaniowego obiadu :D Dzięki temu jak coś ugotuje raz-dwa razy na tydzień to jest taki szczęśliwy a ja uzyskuje miano " Gospodyni roku 2011" hehe xD Nie ma co rozpuszczać :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiecie co, jak sobie tak czytam o niektorych facetach
to Bogu dziekuje ze mi sie trafil taki "cud"
nie powiem , bo wkur**a mnie czasami, jak kazdy mysle
ale narzekac nie moge na niego w zaden sposob
jedyna jego wada jaka mnie wyprowadza z rownowagi to jest magiczne slowo "zaraz" albo "jutro" hahaha
ale walcze z tym jak lew

jak mowi zaraz to ja sie za to biore, i on momentalnie wstaje i fucy na mnie, ze ja to jestem w goracej wodzie kompana i zebym to dala , on to zrobi hihi
prosta sztuczka a jaka efektowna

no i jego skarpety , kurna wszedzie , gdzie je sciagnie tam leza, ale na to tez mam sposob
juz sie kilka razy ze swoja syrka pod nosem obudzil, to pozniej pamieta gdzie ich miesjce

atram, ojej, ja bym się chciała tak obudzić, hehe

wiecie co ?
maria chyba nasz oszukuje :)

Pomocy! Jestem Marysia, mam 24 lata i wspaniałego męża. Jestem w pierwszej ciąży w 5 miesiącu. Mam wiele pytań na temat ciąży czy znalazł by się tu ktoś doświadczony który odpowiedział by na moje pytanka!?

- Czy mogę uprawiać seks w moim stanie?
- Czy mogę rodzić w domu ?
- Czy poród naturalny jest bezpieczny ?
- Czy to normalne że w 5-6 miesiącu mój brzuch jest już bardzo, bardzo duży ?
- Czy to normalne że mam straszną ochotę na seks ?

Czy macie dla mnie jakieś rady ? Bo strasznie boje się ciąży i w ogóle porodu... :(

albo ja już jestem uprzedzona co to takich osób
to jest jej post z ciąża, poród, połóg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry