reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
mariolcia nie jestes sama ;)
u mnie dopioero w nastepnym tyg beda podloge klasc w drugiej sypialni i musimy jechac po meble do ikeii w koncu bo ja jestem juz 1,5 miesiaca bez szafy
i jak skoncza ta syp, to wchodza robic nastepna
przesrane jedym slowem

Hello

Marti trzymam@@ za wizyte i czekamy na dobre wiesci!!:-D

Atram Mariola ja to dopiero jestem w czarnej dupie:baffled:My remontujemy od stycznia :-D, w lazience polozyl gladz, dopiero tydzien temu ja wygladzil, dzis zamierza polozyc silikon i cos utwardzajacego gladz...
I dopiero kolor:szok:
Ja juz sie przyzwyczailam do lazienki w kolorze SZARYM:-D
Ale tak to jest, facet chce sam remontu tak wlasnie sie zabiera za robote:cool:
W przyszlym roku kuchnia i lazienka maja byc w stanie uzytkowalnym zanim kupimy dom! Bo jak znow maja byc remonty....

Hej misie :)
Ja własnie z poranną kawką na bb :) Mąż w końcu przywiózł nowe auto do domu. Śmiało rzec mogę że kupił karawan.... Pozbyłam sie małego zgrabnego sportowego autka na rzecz karawanu xD Takie długie czarne kombi :D Brakuje jeszcze dopisku na boku Zakład Pogrzebowy "Daj sie ponieść" czy coś ... Tak więc teraz bede kapitanem Czarnej Perły. Wystarczy przepaska na oko i niczym Jack Sparrow :) Ciekawe kiedy dupskiem przywale na parkingu :)

Werka tyś jest dobry miglanc :D A jakie dziecko muzykalne już w brzusiu hehe :)

Bardzo przyjemnej soboty życzę ;*

Wiesz jak cos to juz macie samochod do otwarcia biznesu :-p Ja takimi dluuugasnymi autami nie lubie manewrowac na parkingu, ostatnio ojcu zarysowalam drzwi tylnie :dry:

hej :)

jem sniadanie i zabieram sie za sprzatanie ... wole teraz , bo juz jest goraco , a pozniej to ukrop bedzie :/

Justys mnie az tak plecy nie pola , bardziej wszystko na dole i biodra :/ okropne to jest , bo mnie non stop wybudza i ciezko nawet sie obrucic
ja sobie podkladam poduszki gdzie sie da :) pomiedzy nogi , pod brzuch , plecy i jakos chyba troche lepiej jest

przeciez mowili , ze ma byc pogoda w PL !!

Magda ogarniaj sie ogarniaj jesc musisz :)

Ja tez mam tak z tymi bolami, ciagle sie budze w nocy z bolu zeby sie przewrocic na drugi bok bo mi tak biodra daja popalic. A pogoda to zawsze "ma byc" ale jakos na weekend jednak nie pojawia sie.

Hejka,

Za godzinkę uciekam do ginka prosze o kciuki bo mam stresa :-(

Powodzenia, kciuki zacisniete ;-)

Kingolinka, super że mebelki dzisiaj będziecie mieć.

jeny jak ja czytam że u was remonty prawie się kończą,
to stwierdzam że My jesteśmy daleko w d....e :)

Ehhh nie mow nawet, u nas remont ruszy pelna para pewnie na pare tyg przed narodzinami malucha tylko ze nie bedziemy mieszkac na szczescie w tym remoncie.

Kurcze taka pogoda nijaka dzisiaj, nie wiem co by tu zrobic dzisiaj, nie mam pomyslu wogole. Mielismy jechac nad jeziorko ale cala noc lalo i teraz slonca jak na lekarstwo wiec odpada niestety.

reklama
Do góry