WerkaMirek
Fanka BB :)
Herbata niby dobrze robi, ale przeciez jest jeszcze jeden chlop w domu ktory nie raczy pomoc. Choc z jednej strony by lepiej sie za to nie bral, bo juz wogole bede sie myla z "zamknietymi oczami"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam taki problem z mezem, ze nie mam sil i slow:--(
Siedze i rycze... Boje sie... Nie wiem co zrobic....:--(
Mileczka ma stala prace ale kokosow nie zarabia. Wyprawka ani dla mnie ani dla malego nie jeste jeszcze skonczona niestety... Tak, ja mam swoje auto, On ma swoje ktorym jezdzi, drugie ktore kupil bo mial taka ochote i teraz trzecie z tego samego powodu... Juz poryczalam ale cala jestem zdenerwowana, niestety do niego nie dociera nic, juz nie raz rozmawialam. Jutro pojade do rodzicow moze sie cos obudzi wkoncu...
Mariolciaa nie wiem po co. Naprawa tego auta to koszt 12 tys, na czesci nie wiem czy ktos kupi bo to zadki model, a jak on bedzie nim jezdzil to my zbankrutujemy bo nie dosc, ze naprawa to jeszcze silnik 3.0...
Lo jezu jakbym swojego slyszala... gazety mi zaluje a bzdety kupuje, a ja sobie nic nie kupuje bo dla dzidziusia odkladam...
Dziekuje, ze mnie wysluchalyscie:-zawstydzona/y: