reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
jejku,aż się boje że mnie też uważacie za jakiegoś trolla :( fakt nieudzielam się zabardzo ale przyznam że czytanie Was wciągnęło mnie nieziemsko,codziennie czytam,może mój błąd bo powinnam się przedstawic na samym początku (blądynka haha)

Hej!
Moje dzidzi przestawiło się z trybu dziennego na tryb nocny...:confused2:przez sen je czułam...a 2 razy tak mi na pęcherz przysiadło że we śnie już do łazienki gnałam...
Miałyście kiedyś zajady? nie pamiętam z braku jakiej witaminy się pojawiają. Ja je mam od początku ciąży, ale dopiero teraz mi naprawdę dokuczją. Najfajniej jest jak jem bułę i przy szerokim otwarciu buzi czuję cudowne uczucie pękania paszczy od ucha do ucha :dry:

dzień dobrowo;-) oo ja nie miałam zajadów aż do przedwczoraj , już trochę znika wydaje mi się ,że to z braku witaminy B6 , podobno też sezonowo należy uzupełniac A+E ale nie wiem jak to dokładnie troche ciemna jestem :laugh2:

Dziendobry :-)
Rudson sloneczko nasze trzymaj sie, musisz byc silna, wszystko bedzie dobrze. Tule i trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :tak:

reklama
Miłka na ciebie, wróżko od linków zawsze można liczyć :-)
Tam pisze że mogą być od kiły wrodzonej, protezy, niedoboru witaminy z grupy B, głównie B2 i cukrzyca.
Z tego wszystkiego zostaje jednak brak witaminy :-)
No i to by się zgadzało że w przypadku zajadów trzeba jeść produkty białkowe, a mnie w tej ciąży odrzuca od takowych

Ostatnia edycja:
Do góry