reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Miłka - witamy w domku :)

U Nas tak wieje i pada że jak nie będzie cofki z bałtyku to będzie cud:)
Kurde mój m na nowym statku, zasięgu w tel nie ma, dzwonić może tylko ze skeypa- przerywa wogóle się nie mogę z nim dogadać i piszemy maile jak za dawnych czasów, nie nawidze nie móc z nim pogadać :(((((((

reklama
Z tego co wiem to są specjalne firmy które się tym zajmują :tak:
My wysyłamy właśnie takim specjalnym kurierem psy po kwarantannie do Szkocji :blink:

Każdego dnia człowiek się uczy :-)
Ale puki nie zaczęłam pracować tu gdzie pracuje
i puki nie zaszła by taka potrzeba to też bym nie wiedziała =]

A okazuje się że owszem można =]
W naszym przypadku kurier przyjeżdża z UK
i z kompletem dokumentów przewozi do nowego domu ;-)

miłka
opowiadaj jak było:)

sivi
kicie maciupkie, ale słodkie. Wcale nie wyglądają jak szczurki, już "kocieją" :-)

a ja mam nr do malutkiej więc postaram się do niej odezwać ale może już dzisiaj nie będe jej męczyła i dam znać co u niej.
ide zaraz lulkać więc zyczę upojnej nocy :)

Czesc:-)
Wpadam na chwilke bo sie zbieram i lece do diabetologa. Wieczor mialam tragiczny:szok: Czy jelita moga wywolac skurcze??!!
No a wogole pogoda rowniez tragiczna, ale i tak przesylam troche slonka:-)
Milego:-)

reklama
Hej.

CMV nie jest standardowym badaniem więc pewnie nie, ale powinno teoretycznie się robić je na koniec ciązy bo jak to lekarz stwierdził, wcześniej i tak nic zrobić nie można, a potem przynajmniej wiadomo czego się spodizewać po porodzie i jak postępować. Dla mnie osobiście to bzdety bo tak jak mówiłam, można w razie W podac immunoglobuliny w ciązy, ale to podobno żadko stosowana praktyka ... Temat rzeka i kazdy lakarz patrzy na to inaczej. Ginekolodzy lekceważą, a pediatrzy "zbierają żniwa"...

Do góry