reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Miłka - witamy w domku :)

U Nas tak wieje i pada że jak nie będzie cofki z bałtyku to będzie cud:)
Kurde mój m na nowym statku, zasięgu w tel nie ma, dzwonić może tylko ze skeypa- przerywa wogóle się nie mogę z nim dogadać i piszemy maile jak za dawnych czasów, nie nawidze nie móc z nim pogadać :(((((((

reklama
Z tego co wiem to są specjalne firmy które się tym zajmują :tak:
My wysyłamy właśnie takim specjalnym kurierem psy po kwarantannie do Szkocji :blink:

Każdego dnia człowiek się uczy :-)
Ale puki nie zaczęłam pracować tu gdzie pracuje
i puki nie zaszła by taka potrzeba to też bym nie wiedziała =]

A okazuje się że owszem można =]
W naszym przypadku kurier przyjeżdża z UK
i z kompletem dokumentów przewozi do nowego domu ;-)

miłka
opowiadaj jak było:)

sivi
kicie maciupkie, ale słodkie. Wcale nie wyglądają jak szczurki, już "kocieją" :-)

a ja mam nr do malutkiej więc postaram się do niej odezwać ale może już dzisiaj nie będe jej męczyła i dam znać co u niej.
ide zaraz lulkać więc zyczę upojnej nocy :)

Czesc:-)
Wpadam na chwilke bo sie zbieram i lece do diabetologa. Wieczor mialam tragiczny:szok: Czy jelita moga wywolac skurcze??!!
No a wogole pogoda rowniez tragiczna, ale i tak przesylam troche slonka:-)
Milego:-)

reklama
Hej.

CMV nie jest standardowym badaniem więc pewnie nie, ale powinno teoretycznie się robić je na koniec ciązy bo jak to lekarz stwierdził, wcześniej i tak nic zrobić nie można, a potem przynajmniej wiadomo czego się spodizewać po porodzie i jak postępować. Dla mnie osobiście to bzdety bo tak jak mówiłam, można w razie W podac immunoglobuliny w ciązy, ale to podobno żadko stosowana praktyka ... Temat rzeka i kazdy lakarz patrzy na to inaczej. Ginekolodzy lekceważą, a pediatrzy "zbierają żniwa"...

Do góry