Witam kobietki
Mariolciaa zastanawiałam się co z Tobą Powodzenia z nadrabianiem hehe
Dziś budzę się z nieodpartym wrażeniem, że ta ciąża trwa już z trzy lata.... A dwa już na pewno.... Też Wam się tak dłuży ?
Buziaki dla brzuszków :*
O ja ostatnio tez mam takie odczucie hehe juz nie pamietam jak to bylo jak w ciazy nie bylam
Hej...
Wyzale sie moge?? Albo raczej nie wyzale ale zwierze... Strasznie mnie dzis bola plecy - okropnie :-( I brzuch - na szczescie nie podbrzusze tylko powyzej pepka po bokach albo nad pepkiem malo kiedy on sam... Podbrzusze kluje zwlaszcza jak zmieniam pozycje ale to chyba norma... I wiecie co?? Boje sie:-( No bo nie wiem jak to odroznic od czegos zlego... A dodatkowo od pewnego czasu mam przeczucia, ze maluch sie wykluje wczesniej... Dlatego mam taki plan zeby do konca sierpnia zrobic juz kacik i skonczyc z wyprawka, ale chyba sie nie uda... Nie wiem czy dobrze planuje... Mam tylko nadzieje, ze wytrzymamy spokojnie do kolejnej wizyty, bo teraz doktorka poszla na urlop a juz wogole do 35tc wytrzymac musimy - wyjscia nie ma ehhh
Justys rozwalilas mnie tym tekstem ze slowami "dziadu jeden"
Rozumiem cie mnie tez ostatnio jakies takie leki dopadaja ale to chyba przez to ze sie dowiedzialam ze szyjka sie troche skrocila. Teraz sobie wkrecam niepotrzebnie ehhh dobrze ze za tydzien mam wizyte. Wogole maly mi sie chyba jakos przekrecil bo mniej go czuje a jak juz to po pipce mnie kopie strasznie nieprzyjemne to.
Hej!
Ja dzisiaj dzień lenia sobie zrobiłam. Córa mi w nocy się gdzieś obudziła, więc zasnęła o 7 i śpi jeszcze, obiad mam z wczoraj więc motywu do wyłażenia z wyrka brak!
Też miałam przerywaną noc, ale z powodu kocicy. Łazić jej się chciało w tę i z powrotem na spacery a ja odźwiernym byłam (bo ja mam takie zboczenie że nie usnę jak drzwi do pokoju są otwarte...)
Wczoraj kolejny kociak zaczął otwierać oczka. Jest czarny, ma irokeza na łepku i białą brudke i tylko 1 oczko mu się otwarło i tak śmiesznie wygląda jak jednooki pirat
Hej hej a gdzie fotki kociaczkow??? :-)
o kurcze dziewuszki własnie przeszperałam ciuchy i tyle sobie fajnych egzemplarzy wyciagnełam że nie wiele musze dokupywać
No to super!
Witajcie Kochane !!!
nareszcie internet my wreszcie po remoncie
miał być mały ale zaczął stukać po ścianach to cały tynk zaczął się sypać ...
i trzeba było wszystko od podstaw robić na nowo
M mnie wywiózł do Mamy z Młodą żebyśmy tego całego pyłu i smrodu nie wąchały ...
A u mamy nie ma internetu i odcięta od świata tyle czasu
Teraz doprowadzanie chałupy do ładu po tym całym syfie, dobrze że Siostra mi przyjedzie pomóc
okna pomyć, firany zawiesić i ogólnie posprzątać ...
Ściskam Was i buziam
No to fajnie swiezutkie mieszkanie bedzie na dzidzie czekalo ;-)
Z tego co wiem to zaoczne musialabym konczyc w ciazgu dwoch lat...nie orientuje sie czy jest taka mozliwosc zeby sie przeniesc z dziennych na zaoczne ale tak naprawde to calym sercem chce zostac przy maluszku...to moje pierwsze dziecko i chce byc przy mojej coreczce w kazdej minucie :-)
Ja wlasnie wstalam i juz po obiadku (warzywa zapiekane w piekarniku + kotlety sojowe + kalafiorek z jogurtem ). Nie wiem czemu brzuch mi za czesto twardnieje w ciagu kilku ostatnich dni i zaczynam sie martwic
Mi przestal twardniec jak lekarz mi zwiekszyl dawke magnezu, moze popros swojego lekarza.
Moje dziecko jakies leniwe juz 2 dzien jest ledwo co mnie czasem gdzies szturchnie, chyba ze po bebechach mnie wali a ja nie czuje.