reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Witam kobietki :)

Mariolciaa
zastanawiałam się co z Tobą :) Powodzenia z nadrabianiem hehe:-D

Dziś budzę się z nieodpartym wrażeniem, że ta ciąża trwa już z trzy lata.... A dwa już na pewno.... Też Wam się tak dłuży ?

Buziaki dla brzuszków :*

O ja ostatnio tez mam takie odczucie hehe juz nie pamietam jak to bylo jak w ciazy nie bylam :-D

Hej...
Wyzale sie moge?? Albo raczej nie wyzale ale zwierze... Strasznie mnie dzis bola plecy - okropnie :-( I brzuch - na szczescie nie podbrzusze tylko powyzej pepka po bokach albo nad pepkiem malo kiedy on sam... Podbrzusze kluje zwlaszcza jak zmieniam pozycje ale to chyba norma... I wiecie co?? Boje sie:-( No bo nie wiem jak to odroznic od czegos zlego... A dodatkowo od pewnego czasu mam przeczucia, ze maluch sie wykluje wczesniej... Dlatego mam taki plan zeby do konca sierpnia zrobic juz kacik i skonczyc z wyprawka, ale chyba sie nie uda... Nie wiem czy dobrze planuje... Mam tylko nadzieje, ze wytrzymamy spokojnie do kolejnej wizyty, bo teraz doktorka poszla na urlop a juz wogole do 35tc wytrzymac musimy - wyjscia nie ma ehhh:sorry2:
Justys rozwalilas mnie tym tekstem ze slowami "dziadu jeden":-D:-D:-D:-D

Rozumiem cie mnie tez ostatnio jakies takie leki dopadaja ale to chyba przez to ze sie dowiedzialam ze szyjka sie troche skrocila. Teraz sobie wkrecam niepotrzebnie ehhh dobrze ze za tydzien mam wizyte. Wogole maly mi sie chyba jakos przekrecil bo mniej go czuje a jak juz to po pipce mnie kopie :baffled: strasznie nieprzyjemne to.

Hej!
Ja dzisiaj dzień lenia sobie zrobiłam. Córa mi w nocy się gdzieś obudziła, więc zasnęła o 7 i śpi jeszcze, obiad mam z wczoraj więc motywu do wyłażenia z wyrka brak!
Też miałam przerywaną noc, ale z powodu kocicy. Łazić jej się chciało w tę i z powrotem na spacery a ja odźwiernym byłam :wściekła/y:(bo ja mam takie zboczenie że nie usnę jak drzwi do pokoju są otwarte...)
Wczoraj kolejny kociak zaczął otwierać oczka. Jest czarny, ma irokeza na łepku i białą brudke i tylko 1 oczko mu się otwarło i tak śmiesznie wygląda jak jednooki pirat :-D:-D

Hej hej a gdzie fotki kociaczkow??? :-)

o kurcze dziewuszki własnie przeszperałam ciuchy i tyle sobie fajnych egzemplarzy wyciagnełam że nie wiele musze dokupywać :tak:

No to super!

Witajcie Kochane !!!

nareszcie internet :-p my wreszcie po remoncie
miał być mały ale zaczął stukać po ścianach to cały tynk zaczął się sypać ...
i trzeba było wszystko od podstaw robić na nowo :baffled:
M mnie wywiózł do Mamy z Młodą żebyśmy tego całego pyłu i smrodu nie wąchały ...
A u mamy nie ma internetu i odcięta od świata tyle czasu :sorry2:
Teraz doprowadzanie chałupy do ładu po tym całym syfie, dobrze że Siostra mi przyjedzie pomóc
okna pomyć, firany zawiesić i ogólnie posprzątać ...
Ściskam Was i buziam

No to fajnie swiezutkie mieszkanie bedzie na dzidzie czekalo ;-)

Z tego co wiem to zaoczne musialabym konczyc w ciazgu dwoch lat...nie orientuje sie czy jest taka mozliwosc zeby sie przeniesc z dziennych na zaoczne ale tak naprawde to calym sercem chce zostac przy maluszku...to moje pierwsze dziecko i chce byc przy mojej coreczce w kazdej minucie :-):tak:

Ja wlasnie wstalam i juz po obiadku (warzywa zapiekane w piekarniku + kotlety sojowe + kalafiorek z jogurtem ). Nie wiem czemu brzuch mi za czesto twardnieje w ciagu kilku ostatnich dni i zaczynam sie martwic :confused:

Mi przestal twardniec jak lekarz mi zwiekszyl dawke magnezu, moze popros swojego lekarza.

Moje dziecko jakies leniwe juz 2 dzien jest ledwo co mnie czasem gdzies szturchnie, chyba ze po bebechach mnie wali a ja nie czuje.

reklama
monysia czeeesc i dobrze że już po remoncie :tak: znam to uczucie :) tylko się nie forsuj! ;-) siostra niech okna myje i firanki wiesza ;)
&&&&&&& na wizytę

elifit zes strescila!:-D

Wlasnie a malutka lezy w szpitalu??

:-D a zapomniałam o czymś? :-D
no właśnie może któraś zaopatrzona w numer malutkiej skrobnie jej eska? :) ja nie mam i teraz żałuję bo nic nie mogę zrobić.. trzeba dziewczyny pozbierać numery od nas wszystkich :tak: kto się podejmie?

gosiane mnie jak po jelitach kopał to miałam anomalie kibelkowe :-D
Bożena to normalne że twardnieje.. może magnez jak gosiane radzi?
Marti fajnie tak jak obdarowują nie? :) ja po siostrze spadek ubranek, po znajomych łóżeczko, wózek za bezcen od znajomej :) w sumie to tylko pielęgnacje maluszka muszę dokupić i sobie na wyprawkę :)

Ostatnia edycja:
Miłka no na reszcie i co odpoczęłaś troszkę?? jak się czujesz??

sivi śliczne, chciałabym takiego :)

ja dałam nr malutkiej, ale ona mi nie, więc niestety ciężko będzie o info :/
jestem po wizycie, wieści w naszym wizytowym wątku

A ja znowu dalam ciala i nie wpisalam recept,bo po obiedzie sie polozylam na chwile i tak dwie godziny spalam!!!!:zawstydzona/y:
A zanim weszlam znowu na obroty minela kolejna.
Sorry wybaczycie?
Milka no nareszcie!!

Ale maleństwa :-) A Tymek tak szaleje za kotami, że właśnie Mu kupiłam takiego interaktywnego z Hasbro i zobaczymy co będzie jak przyjdzie przesyłka. Przynajmniej przestanie może męczyć koty sasiadów :-D

karolina - ja wrocilam wczesniej do domu zeby popracowac z wlasnej sypialnii zamiast biura i tez mi sie przysnelo na prawie 3 godzinki - takze rozumiem ;-)

reklama
A my właśnie szukamy małego kociaka do domu :-)
Żeby starsza kotka (ukochana męża) zdążyła go jeszcze
nauczyć paru mądrych rzeczy =]

Ale zawsze jak nie trzeba to kotów jest peeeełno
a jak teraz byśmy przygarnęli to w okolicy cisza i spokój :-(

Do góry