reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dzięki laski :-) Jak by nie było ja się nie obrażam, tylko czasami się zastanawiam ... bo przeciez nawet jeśli ktoś wchodzi na forum i od samego początku zaczyna się "wywnetrzać" to może dlatego, żę nie ma z kim pogadać, a na forum jest w jakis tam sposób anonimowy i może wyrzucić wiele z siebie. Nie znam historii tej dziewczyny i pewnie jak bym na bierząco była to by mnie wnerwiało jej postępowanie, ale czy warto się denerwować ... tym bardziej w naszym stanie.
Szkoda chyba marnować czas na pierdoły ...
A CMV to niestety wirus, który grasuje sobie bezszelestnie i sieje spustoszenie ... Dlatego warto badać w ciąży przeciwciała bo mimo, że nie ma skutecznego leku ( można podać immunoglobuliny ) to przy zakażeniu możan chociać monitorowac ciążę w tym kierunku i przygotowac się po porodzie na leczenie dziecka. Pierwotne zakażenie w ciąży jest groźne, wtórne bardzo rzadko powoduje zakażenie płotu ( przeciwciała od matki ) choć czasami to możliwe ...

reklama
kurcze, u nas dzisiaj pada i pada a ja cały dzień pod kocem, nosa poza mieszkanie nie wystawiłam :( mogło by już przestać
mój chodzi wściekły bo część fundamentów wykopana i wszystko zalane, i do tego wziął 2 tyg urlopu żeby na budowie coś działać a tu cały czas pada i ponoć w przyszłym tygodniu też ma padać:(
ale plus z tego taki że namówiłam go na niedzielny wyjazd do Wrocławia na zakupy, więc może jakąś kiece na przecenie kupię na to weselicho :tak:

A ile chcesz wydać na ta sukienkę Kasiadz ?
jak naj mniej :)
siostra moja na wyprzedaży kupiła sukienkę na wesele za 40 zł więc może i mi się uda :)
a jeśli nie to kupię droższą, w coś ubrać się muszę tym bardziej że to wesele szwagierki i mój świadkiem będzie:tak: (miałam ja świadkować ale ze względu na brzuchol mój będzie). ale nie chciałabym sukienki typowo ciążowej, tylko taką którą bym też później założyła, bo w przyszłym roku będzie kolejne wesele (jeszcze nie wiem czy pojedziemy bo strasznie daleko ale sukienka na pewno się przyda)

Dzień dobry,

Niestety wszystko co dobre szybko się kończy i właśnie zwlekliśmy się z gór do domu :-(

Czy ktoś chętny streści mi co się ważnego u nas działo?

Miłka znowu niunia sie przypałętała.. malutkiej szyjka się rozwiera i chyba leży w szpitalu pessara miała mieć założonego, mariolcia pogodzona z mężem.. hmm nie pamiętam więcej ;-)

tricolor moje kondolencje <tulę>

reklama
Do góry