reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październik 2011

reklama
Obiadek już się gotuje. Na mężusia niestety nie poczekam - teraz żołądek rządzi! Ja się muszę podporządkować, bo wolę żeby nie powrócił do strajku generalnego ;P

a mi smakują pomidorki mniam mniam

Ja tez mam fazę na pomidory - codziennie od kilku tygodni

Miłka byłam u lekarza jak pisałam...nic nie słychać - osłuchowo idealnie:baffled::baffled:...a na pałę tez on nie chce faszerować mnie bez potrzeby

Zaczynam myśleć że może kaszel mam od niewydolności delikatnej płuc. Pisałam wam że mam masakkryczna skoliozę i jedno płuco troszkę uciśnięte...do tego ciąża i zauważyłam że łapię zadyszke nawet przy mówieniu...może to też ma wpływ...

Oki kobitki zberam się z pracy i jadę po moich chłopaków do Fikolandu - Sali zabaw (poszli poszalec po przedszkolu)

Witam, ale mnie tu dawno nie było... jakiś miesiąc chyba :-)
U nas jest wszystko w porządku maluszek rośnie jak na drożdżach, a ja się czuję też świetnie :-D

ale będę miała czytania. Nie było mnie tyle bo nie mieliśmy przez jakiś czas dostępu do internetu... a później to jakoś tak... mam nadzieję że mnie pamiętacie :) ?

Pysia golarka elektryczna jest calkiem fajna mi nie wrastaja po niej wloski a goli dokladnie.Ja mam taka babska ale wole urzywac mojego starego bo ma na 3 noze i jest rewelacyjna musze sobie taka kupic.

Dziewczyny widze ze znowu jedzeniowy temacik... uwielbiam hihih.
Wlasnie testowalam pierogi i nie moge sie zdecydowac ktore lepsze z kapusta czy ruskie hm.
Brakuje mi tylko deserku a nic slodkiego w domu nie mam zeby nie jesc oczywiscie.
Zjadla bym jakis torcik z maskarpone z owockami ....albo karpatke albo cokolwiek slodko dobrego.To wieczorkiem przyniescie cos clodkiego po pierogach hihi.

Sylwia ja bym się zdecydowała na ruskie (mniam).
a dziś na obiadek mamy ziemniaczki z gołąbkami... i zamierzam skoczyć do sklepu po coś słodkiego bo mnie też ochota naleciała by coś takie zjeść :)

Moj m poszedl z mala na spacer wiec kazalam mu zaliczyc jakis sklep wlacznie z polskim i kupic cos dobrego.Ciekawe co przyniesie????
Mariolcia z kapusta rewelacyjne.Wiem ze sa rozne szkoly pierogow z kapusta tzn z kiszona,pol na pol kiszona i zwykla biala no i moje ulubione z bialej smazonej kapusty.

Dziewczyny wczoraj wieczorkiem czytalam o nosidelkach dla dzieci bo muse cos kupic.Wiec tu sa nosidelka od urodzenia natomiast te same w Pl dopiero od 3 miesiaca.Czytalam opinie i nie poleca sie noworodka nosic w nosidelku ale ja nie bede miala innego wyjscia bo dziecka wozka i starszedj corci nie dam rady sama sciagnac z 4 pietra.Znalazlam cos takiego Nosidełko dla niemowląt first.GO ale opinie o tym nosidelku sa marne. Co o tym myslicie??

Rudson - mam nadzieje, że ten kaszel nie jest taki szarpiący :tak:

Mariolcia - witaj z powrotem po długiej przewie, właśnie się zastanawiałam ostatnio gdzie Cię wywiało

sylwia - może też się skuszę na golarkę elektryczną :tak: a nie masz możliwości zostawienia wózka na parterze? My tak robiliśmy tylko przypinaliśmy wózek linką z roweru do kaloryfera żeby nikt nie gwizdnął :tak: te nosidełko średnio do mnie przemawia chyba chusta byłaby lepsza

reklama
Sylwia ja stawiam na chuste, mniej komfortowa niz nosidelko bo wiazac trzeba ale sa wiazania od narodzin
i chyba bede musiala malucha chustowac bo bede potrzebowala rece dla Jasiula

po wizycie ok, zwolnienie do porodu, wzial na krotko na usg,
bebe juz calkiem kluskowate, tak dupke pieknie wypielo ale oczywiscie plci nie sprawdzil bo to bylo ponadprogramowe
tylko sprawdzil czy serduszko bije
poogladam sobie dokladniej 8 czerwca bo wtedy mam polowkowe
przed wizyta poprztykalam sie z malzem i u ginka mialam cisnienie 155/95 takze lepiej uwazac na nerwy

Do góry