reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
ale mi się dzisiaj nic nie chce....bllleeeee.....najchętniej pojechałabym na jakieś zakupy dla dzieciaków....ale po świętach trochę spłukana jestem...:( blleee jeszcze ta szara pogoda.... ale będę mędzić dzisiaj

Witajcie Dziewczęta!
Czytam Was od samego rana :) i dochodzę do wniosku, ze póki co, to jestem szczęściarą:-p, nic mnie nie boli, nigdzie nie szczyka, oby tak dalej.....Zero kłopotów:-D
Mam mały problem, nie potrafię ustawić suwaczków:-(
Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie. Miłego dnia :-)

staram sie nie martwic na zapas... ale mysle tylko o tym ze bede musiala w szpitalu lezec a tego nie chce... z tego co wiem krazek zakladaja w gabinecie... mysle ze moje problemy z szyjka wziely sie od jednej bezmyslnej decyzji lekarki w szpitalu, ktora gdy poronilam w 6 tyg zadecydowala ze nie bedziemy czekac az sie wyczyszcze tylko sami to zrobia, i mialam mechanicznie ja rozwieraza...tyle ze przy Juli pusciła w 33 tyg.. wiec mam nadzieje ze to jednak nie to

Dzień dobry,

Też oglądałam wczoraj usta usta i podoba mi się takie zakończenie, po prostu jak w życiu nie zawsze jest kolorowo, wypadki się zdarzają i trzeba sobie jakoś dać z tym radę, jestem zaskoczona, że wreszcie jakiś serial TVN zakończył się inaczej niż słodko-cukierkowo.

Ja biorę witaminy od początku drugiego trymestru i mam super cerę, włosy lśniące i gęste mi się zrobiły i mam fajne paznokcie.

Nie chce straszyć ale jak teraz lecą włosy to jeszcze gorzej będzie jak zacznie się karmić piersią, wtedy na prawdę organizm się nie patyczkuję i wysysa z matki wszystko co najlepsze i może się to nieciekawie skończyć.

paznokcie jak zawsze mam super , cera tez rewelka , a wlosy to mi wypadaja , ale tez wypadaly przed ciaza , nie znam przyczyny , bo bylam juz na wszystkich badaniach i wsio ok
specyfiki tez nie dzialaly :(
myslalam , ze w ciazy moze przestana wypadac , ale jak narazie nie
a po ciazy to napewno wroce do witamin :))

Nie wiem czy źle czy nie, ale nisko dziecko plus niewydolna szyjka rowna sie skracanie...

moze nie bedzie tak zle !!
jak Milka pisze najwyzej zaloza krazek i po klopocie :)

ale mi się dzisiaj nic nie chce....bllleeeee.....najchętniej pojechałabym na jakieś zakupy dla dzieciaków....ale po świętach trochę spłukana jestem...:( blleee jeszcze ta szara pogoda.... ale będę mędzić dzisiaj

zawsze mozesz na Allegro pobuszowac ;))

Witajcie Dziewczęta!
Czytam Was od samego rana :) i dochodzę do wniosku, ze póki co, to jestem szczęściarą:-p, nic mnie nie boli, nigdzie nie szczyka, oby tak dalej.....Zero kłopotów:-D
Mam mały problem, nie potrafię ustawić suwaczków:-(
Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie. Miłego dnia :-)

ustawienia--> edytuj sygnature
i wklejasz tam link ktory dostalas po zrobieniu suwaczka

wiem ze nie jest zle ale Juleczka nigdy nie zostawala sama na noc, i o to glownie chodzi, dla tego nie chcialam tak od razu drugiego dziecka bo domyslalam sie ze ta ciaza tez latwa nie bedzie...ale stalo sie jak sie stalo i oby dobrze skonczylo...

reklama
Do góry