Anulka8700
Fanka BB :)
Nie wiem czy źle czy nie, ale nisko dziecko plus niewydolna szyjka rowna sie skracanie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry,
Też oglądałam wczoraj usta usta i podoba mi się takie zakończenie, po prostu jak w życiu nie zawsze jest kolorowo, wypadki się zdarzają i trzeba sobie jakoś dać z tym radę, jestem zaskoczona, że wreszcie jakiś serial TVN zakończył się inaczej niż słodko-cukierkowo.
Ja biorę witaminy od początku drugiego trymestru i mam super cerę, włosy lśniące i gęste mi się zrobiły i mam fajne paznokcie.
Nie chce straszyć ale jak teraz lecą włosy to jeszcze gorzej będzie jak zacznie się karmić piersią, wtedy na prawdę organizm się nie patyczkuję i wysysa z matki wszystko co najlepsze i może się to nieciekawie skończyć.
Nie wiem czy źle czy nie, ale nisko dziecko plus niewydolna szyjka rowna sie skracanie...
ale mi się dzisiaj nic nie chce....bllleeeee.....najchętniej pojechałabym na jakieś zakupy dla dzieciaków....ale po świętach trochę spłukana jestem... blleee jeszcze ta szara pogoda.... ale będę mędzić dzisiaj
Witajcie Dziewczęta!
Czytam Was od samego rana i dochodzę do wniosku, ze póki co, to jestem szczęściarą, nic mnie nie boli, nigdzie nie szczyka, oby tak dalej.....Zero kłopotów
Mam mały problem, nie potrafię ustawić suwaczków:-(
Trzymajcie się ciepło, dbajcie o siebie. Miłego dnia :-)