reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
kurka a moje bazylie zawsze zdychaja :/ moze zdradzisz sekret jak je hodowac ?? :))

ja sieje w podluznej doniczce,gesto i nie przesadzam....
ja mam bardzo cieple i sloneczne mieszkanko,wiec u mnie migusiem rosnie...
urywam te gorne listeczki(jak juz maja ok1-1,5 cm)a te wariaty odrastaja ze zdwojona sila...mam tez natke pietruszki,szczypiorek,rzezuche i salate maslowa na oknie...

jak mi sie bedzie chcialo to moze pstrykne fotki:)

od nastepnego tygodnia bede siac wszytskie warzywka zeby powschodzily i potem siup-poprzesadzamy je na dzialeczke:)

ja tez chce pierogi ;-)

mnie tesciowa zaraz kopytka przywiezie:cool2::cool2::cool2::cool2:
i ciasto drozdzowe:tak::tak::tak:

a u mnie w piekarniku dzis jablecznik z musem:):-):-)

Witam slonecznie dziewczynki,bo tu 30 stopni:-) Wiec szybciutko sie witam i lece porzadkowac balkon, coby sie nadawal do opalania. Tez mam nasionka, to sobie posadze ziolka w doniczkach zeby mi razniej bylo :tak:dobry pomysl rzucilyscie dziewczyny.. Ja tylko bardzo zaluje ze nie mam parapetow, wiec jedynie balkony mnie ratuja :-( Buziaki dla wszystkich pazdziernikowek :-)
Ps. dzis mija 12 tygodni :-):-):-) Jestem przeszczesliwa :-D:-D:-D

Asionek, zupka zapraszam na pierogi! Szkoda że wam pocztą wysłać nie mogę ;-)

a tu fotka mojej bazylki

Poodkurzałam i muszę poleżeć bo znów się kregosłup odzywa.. byłam u ortopedy jesienią i mówił że nic nie widzi, prosty mam kręgosłup. Więc ten ból ma inne podłoże, tyle że nie dowiem się bo rezonansu teraz nie zrobię, pozostaje masaż ehh

Załączniki

• Zdjęcie0684.jpg
    Zdjęcie0684.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 36
Aga no wiesz co tak kusic tym dorzdzowym :)) zjadlabym sobie i jak Rabbit popila mleczkiem :))

Witam slonecznie dziewczynki,bo tu 30 stopni:-) Wiec szybciutko sie witam i lece porzadkowac balkon, coby sie nadawal do opalania. Tez mam nasionka, to sobie posadze ziolka w doniczkach zeby mi razniej bylo :tak:dobry pomysl rzucilyscie dziewczyny.. Ja tylko bardzo zaluje ze nie mam parapetow, wiec jedynie balkony mnie ratuja :-( Buziaki dla wszystkich pazdziernikowek :-)
Ps. dzis mija 12 tygodni :-):-):-) Jestem przeszczesliwa :-D:-D:-D

u nas tez goraco :)
i tez nie mma parapetow :/ moge tylko na balkonie cos posadzic :))

Asionek, zupka zapraszam na pierogi! Szkoda że wam pocztą wysłać nie mogę ;-)

a tu fotka mojej bazylki

Poodkurzałam i muszę poleżeć bo znów się kregosłup odzywa.. byłam u ortopedy jesienią i mówił że nic nie widzi, prosty mam kręgosłup. Więc ten ból ma inne podłoże, tyle że nie dowiem się bo rezonansu teraz nie zrobię, pozostaje masaż ehh

wspolczuje bolu plecow :((
no i juz wiem czemu mi zdychala :))) ja myslalam , ze wy jak ja ciemnota kupujecie gotowa w dolniczkach hehe
i ze jak jej sie urwie listki to ona jakos bedzie odrastac :/ a tu du.....

ja mam na parapecie miete,ale ona jakos tak rosnie jakby chciala a niemogla :-D ale to sklepowa byla, kupiona taka do drinkow w styczniu, i tak sobie zostala i rosnie dalej :) niby duzo tych listkow,ale takie maciupkie wszystkie :-)

rabbit, bardzo ladny wozeczek :) i dokladnie,ja tez slyszalam,ze x-landerki maja male gondolki,ale przy blizniakach to chyba nie gra tak duzej roli, bo i tak beda mniejsze niz pojedyncze dzieci :)
ja dl aSzymona mialam roana, plusem sa duze kola,ze zadne sniegi czy inne nierownosci nie byly problemem...i mial duza gondolke,co tez bylo plusem,bo Szymon duzy chlop :-) ale cholernie ciezki, i nawet po zlozeniu zajmowal duzo miejsca...a jak moj wyjechal,to ja ten wozek musialam codziennie na drugie pietro wnosic :/ normalnie mialam go przeklete :-D
aøe chyba dla drugiej dzidzi go zostawie, gondolka na zime bedzie idealna, bo wejdzie duze dziecko ze spiworkiem :-D no kola na te nasze tutejsze sniegi tez ok :) a janwyzej spacerowke pozniej kupie na wiosne/lato jakas fajna lekka :-)

Te sadzonki ze sklepu się nie nadają.. bo są słabe i nawożone... ale! jeśli zaraz po przyniesieniu ze sklepu przesadzisz do większej doniczki i nowej ziemi oraz będziesz regularnie podlewać, to powinna się roślinka przyjąć :-)

reklama
Do góry