reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

kurde dziewczyny a mnie gardło boli i jestem pewna że to od tego wiatru :-(

Rabbit mnie też wczoraj głowa bolała, i tez z ciśnienia.. cieszę się że weekend to kręgosłup odpocznie.

Ja jeszcze o wózku nie myślę, jak będziemy już mieszkać w mieszkaniu to pomyslę.. nie chcę dużo wydawać na wózek, moja siostra kupiła swietny używany z allegro.

Agadaria ja jak wczoraj zrobiłam sałatę z oliwą i cytryną to wpierdzieliłam całą michę:tak: a wogóle to moja bazylia parapetowa rośnie pięknie i czekam na lepszą pogodę do rozsady.

reklama
też właśnie o tym myślałam ale pogadałam z laską która miała taki sam termin w tamtym roku i kupiła ten wózek...jest bardzo zasowolona...mówiła że po 5 miesiącach włożyła dzieciaki do śpiworka i do spacerówki ktora ma specjalne wkładki....wiadomo że dla bliźniaków nie kupisz idealnego wózka...zawsze będą plusy i minusyyy...dla mnie ważne było to żeby mieścił się w drzwiach...i do samochodu...żeby był lekki...i rozkładane spacerówki...i żeby dzieciaki miały wygodnie....noo i cena tu za komplet plus foteliki cena 2500.....a inne około 3500...więc wolę przemęczyć zimę i mieć suuper wózeczek.....tu masz fotkę z gondolkami i śpiworkami...nie takie małe....https://www.babyboom.pl/forum/mamus...-f329/nasze-podwojne-wozki-37897/index43.html
moz-screenshot-1.png
moz-screenshot.png

Rabbit! - Ładny :tak: Ten szaro pomarańczowy mi sie podoba! Mam jedno Ale - nie ma chyba opcji odwrócenia spacerówki przodem do rodzica, czyli gondolek też nie ułożysz odwrotnie. Ja lubię jednak widzieć maluszka - jakoś lepiej się wtedy czuję, gdy mam go na oku. Potem zaś początkujący spacerówkowicze lubią z reguły widzieć mamę.
Magda - bliźnięta z reguły są jednak drobniejsze wiec nie powinno być problemu ze zmieszczeniem się.

Cześć Wam dziewczynki:)
Boże jak u mnie wieje ledwo z auta wczoraj wysiadłam!!!Masakra jakaś :( Ale dziś to chociaż słonko świeci :) Dziś sobie pospałam do 11tej ale tylko dlatego że latałam siku 3 razy w ciągu nocy, ryczeć mi się chciało :(

X-LANDER X-TWIN 2010+GONDOLKI SOFT CARRIER WYS.24H (1534871575) - Aukcje internetowe Allegro to jest mój wybór jeszcze nie wiem jaki kolor...ale napewno ten..... po przeczytaniu mnóstwa opinii myślę że ten nie jest drogi aaa spełnia wszystkie moje kryteria :)

sliczny :) ogolnie to sa jedne z lepszych wozkow i maja bardzo dobre opinie :)

kurde dziewczyny a mnie gardło boli i jestem pewna że to od tego wiatru :-(

Rabbit mnie też wczoraj głowa bolała, i tez z ciśnienia.. cieszę się że weekend to kręgosłup odpocznie.

Ja jeszcze o wózku nie myślę, jak będziemy już mieszkać w mieszkaniu to pomyslę.. nie chcę dużo wydawać na wózek, moja siostra kupiła swietny używany z allegro.

Agadaria ja jak wczoraj zrobiłam sałatę z oliwą i cytryną to wpierdzieliłam całą michę:tak: a wogóle to moja bazylia parapetowa rośnie pięknie i czekam na lepszą pogodę do rozsady.

kurka a moje bazylie zawsze zdychaja :/ moze zdradzisz sekret jak je hodowac ?? :))

rabbit mnie go odradzano ze wzgledu na mala gondole i ponoc na termin porodu ktory mam sie nie nadaje, bo juz w styczniu dziecko musialoby jezdzic w spacerowce:-(

nie no chyba ktos ci glupot z deka nagadal , albo miala giga wielkie dziecko :))
moja siorka urodzila w listopadzie , miala termin jak my na pazdziernik
maly szybko rosnie i spory jest jak na swoj wiek , a jeszce wlazi do gondoli :) takze spokojnie , wiekszosc gondoli ma ten sam rozmiar
wygladaja raz na wieksze , raz na mniejsze , ale dlugosc jest prawie ta sama
a juz napewno na styczen to wystarczy spokojnie :)

Cześć Wam dziewczynki:)
Boże jak u mnie wieje ledwo z auta wczoraj wysiadłam!!!Masakra jakaś :( Ale dziś to chociaż słonko świeci :) Dziś sobie pospałam do 11tej ale tylko dlatego że latałam siku 3 razy w ciągu nocy, ryczeć mi się chciało :(

ja cala noc nie spalam :/
jak zasnelam to moj mnie obudzil tak sie wiercil i smarkal :/ i juz mialam do rana po spaniu
a jeszcze zamiast odespac poszlam oddac krew na badania

Asionek ja swoją podlewam codziennie.. i trzymam na nasłonecznionym parapecie.. koło maja rozsadzę.. poza tym sieję równo, żeby nie miały ciasno.. jak zobaczysz więcej niż dwa liście to czas rozsadzić do pojedyńczych doniczek, a potem jak rosnie to górne listki uszczypywać żeby się ładnie rozrastała :-)

właśnnie skończyłam lepić pierogi, mam kuuupę ruskich pierogów.. jak teściowa ostatnio zrobiła to aż musiałam kupić ser i na zapas zrobić :-D

:-)

Super z bazylią. Ja mam plan na ziołowe doniczki na parapecie nowej kuchni... ciekawe jak mi wyjdzie?
Na razie mam rzeżuszkę ;-)

reklama
Do góry