reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
marzy mi sie swierzy kopereczek na mlodych ziemniaczkach, mmmmm
jutro pieczarkowa
a wez przestan!!!!przez Ciebie mi slina cieknie...do tego mloda kapustka....jeszcze z miesiac musimy poczekac...

dziewczyny w którym tygodniu/miesiącu pojawia się siara??? Bo mi z prawej piersi pociekło jak ehm ehm z mężem :-) mokre koło brodawki ale bluzka nie była, sam stanik.. myślicie że to to??

na pewno to!!!!Takie zoltawe i dosyc geste?mi lecialo tak od ok.16 tyg.ze starsza corcia...i tak juz do konca ciazy:confused2::confused2::confused2:
zaopatrz sie we wkladki laktacyjne,bo ja mialam tak ze w najmniej spodziewanym momencie mi lecialo duzo i mokre koszulki wyglkadaly niefajnie....dodam ze mialam potem straaaaasznie duzo mleka:baffled::baffled::baffled::baffled:

Ja nie potepiam mlodych matek ,sama nia bylam(i nadal jestem)Ja pisalam bardziej o sobie ,o moich odczuciach,pare dziewczyn zle zinterpretowalo moja wypowiedz.
To ja osobiscie zaluje ze paru rzeczy nie widzialam ,czy nie przezylam.Kazdy zyje wlasnym zyciem.Ja patrze z perspektywy 12 lat malzenstwa ze moglam zrobic pare rzeczy inaczej ,ale z druguíej strony moje dzieci sa najlepsza rzecza ktora mogla mnie spotkac.
Ja poprostu nie bede na glownym wyrazac kontrowersyjnych opini i juz.:tak:
Ja wyszlam za maz po trzech miesiacach znajomosci praktycznie,ale nie zaluje.Moj m. jest dla mnie hamulcem (bo jajestem z tych szalonych kojotow)I dal mi poczucie bezpieczenstwa a tego mi cale zycie brakowalo.

masz 100% racji Karola:tak::tak::tak::tak:ja mam takie same odczucia

to Ty jak moi tesciowie-3 miechy i slub,z tym ze oni wpadli;-);-);-)
a sa malzenstwem juz 37 lat i nadal szaleja za soba!!!!!!!

i znowu ja pierwsza wstałam ?:-)
dzień dobry :)

chyba nie;-)ja juz dawno na nogach:-D:-D:-D
ale wpis masz dzis pierwsza:-):-):-):tak::tak::tak:

ja zaraz zmieniam poscielke,moze jakies okienko wymyje...zobazcymy ile mi checi,sil i samozaparcia starczy:-D:-D:-D:-D

A ja zaplanowałam sobie na dzisiaj sprzątanie, później do pracy na 12. i 2 dni wolnegoooooo !!:-D
Co do dyskusji o młodych matkach i mężatkach... nie trzeba się zastanawiać czy wcześnie czy nie, czy za późno... trzeba się cieszyć tym co mamy.... bo inni nawet tego nie mają... nie mają miłości, wsparcia :)

jeju, tak gadacie o jedzeniu, a ja w ogóle apetytu nie mam... i waga mi stoi w miejscu 50-51... kg.
moje śniadanie dzisiaj na razie to jedno jabłuszko :)

hejka dziewczyny....aaale brzydko na dworze przez to nic się nie chce...sprzątać dzisiaj nie będę bllleeee.... wczoraj umierałam z bólu głowy.... dzisiaj jeszcze trochę boli ale już nie tak.... to chyba zatoki...albo to moje niskie ciśnienie 106/66 jakaś masakra....

aaa wczoraj pół wieczora szukałam wózka dla bliźniaków i znalazłam.....hihi nareszcie wybrałam coś.....

aa jak tam wasze samopoczucie??

Witam!
Buro aż sie za okno patrzeć nie chce :dry:

Rabbit - pokaż wózek! bo ja sie zastanawiam nad podwójnym, czy to ma w ogóle sens i sama nie wiem co wybrać.

Dziś sie wyspałam jak rzadko! Chłopcy spali całą noc u siebie, Dominika bez pobudki! Aż sama sie o 6 obudziłam bo jakoś za luźno i za spokojnie było :-D

hellooo

u mnie młoda kaszle jak stary gruźlik a jak kaszle to i od razu rzyga co by nie było nam za łatwo więc już od 6:00 wstawiam pranie ;-) sąsiedzi muszą na prawdę mnie kochać w szczególności jak nastawiam wirowanie na 1200 obrotów, pralka wydaje dźwięki jak wahadłowiec NASA :-D

Cieszę, się że pojawiła się wreszcie jakaś dyskusja, jak wymieniamy się takimi poglądami to lepiej się poznajemy i to mnie bardzo cieszy ;-)

Pogoda szpetna... chociaż żal mi d... nie ściska bo i tak nikaj z domu nie wyleze ;-)

rabbit miałam też sprzątać dzisiaj, ale się zbuntowałam... o nie, nie dzisiaj :-)
mam wolny poniedziałek przyszły więc się wezmę za mieszkanko, bo trzeba rewolucję w ubraniach zrobić, w połowie już nie chodzę.. a raczej nie pasują mi.

Cieszę, się że pojawiła się wreszcie jakaś dyskusja, jak wymieniamy się takimi poglądami to lepiej się poznajemy i to mnie bardzo cieszy ;-)
szkoda że mnie nie ma zazwyczaj jak się fajne dyskusje pojawiają, też lubię poznawać czyjeś opinie, zdanie :-)

jak zwykle zaraz się zbieram, nie chce się iść, ale trzeba:-(

hej :) ja bylam oddac krew , zrobilam te testy na wady :/ a teraz jem sniadanko , bo mnie zmulilo :))

dziewczyny zapraszam do siebie :) u nas lazur niebo i juz ponad 30stopni w sloncu :))

Pryzybela ty mi teraz zazdroscisz , ale uwierz mi , ze ja jeszcze plakac bede z tych upalow :)) i bez ciazy jest ciezko tutaj ...

hejka dziewczyny....aaale brzydko na dworze przez to nic się nie chce...sprzątać dzisiaj nie będę bllleeee.... wczoraj umierałam z bólu głowy.... dzisiaj jeszcze trochę boli ale już nie tak.... to chyba zatoki...albo to moje niskie ciśnienie 106/66 jakaś masakra....

aaa wczoraj pół wieczora szukałam wózka dla bliźniaków i znalazłam.....hihi nareszcie wybrałam coś.....

aa jak tam wasze samopoczucie??

chwial sie jaki wozek wybralas :))

Milka no wlasnie ja tez lubie dyskusje , mozna poznac troche lepiej siebie nawzajem :)

ide sprzatac , ale tak mi sie nie chce w ten gorac , ze szok :/
no , ale syf juz spory jest wiec wyjscia nie mam :))

reklama
Do góry