reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Asionek no widzisz, ja tez ostatnio lepiej spie :-)

Femka nie ma rady na to, jedyne co to melisa na noc. Pytalam sie lekarza bo mialam masakre ze spaniem no i tylko tyle mi powiedzial.

Moj maz przyszedl z pracy i zaczal smazyc jakies smierdzace nie wiadomo co na kolacje. Jak mnie nie mdlilo to teraz od tego "zapachu" wszystko mi podchodzi do gardla :baffled: cholerka sobie smazenie wymyslil :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć wszystkim Październikowym Mamom,
Jestem już w 14 tc i chciałabym was zapytać czy wy również macie problemy ze spaniem. Ja wieczorem nie mogę zasnąć, a w nocy budzę się co 3 godziny i biegnę do toalety. Rano natomiast nie mogę już zasnąć. Może macie jakieś sposoby na to aby się wyspać?

tez mam ten problem i zero sposobow :/ nie pomaga mi nic
trzeba to przetrwac :))

Asionek no widzisz, ja tez ostatnio lepiej spie :-)

Femka nie ma rady na to, jedyne co to melisa na noc. Pytalam sie lekarza bo mialam masakre ze spaniem no i tylko tyle mi powiedzial.

Moj maz przyszedl z pracy i zaczal smazyc jakies smierdzace nie wiadomo co na kolacje. Jak mnie nie mdlilo to teraz od tego "zapachu" wszystko mi podchodzi do gardla :baffled: cholerka sobie smazenie wymyslil :wściekła/y:

hehhe a co maz smazy ?? :))

Jakas zapiekanke postanowil zrobic i smazyl cebule, kielbase, boczek chyba, jakies warzywa, nie wiem dokladnie bo nie zagladalam bo mnie cofalo. Wogole to mi jakims starym serem smierdzi wiec wole sie w to nie zaglebiac czego tam nakladl :baffled:

kurcze,a ja zjałam chlebek z nutellą i mam taką zgagę,że mi chyba oczy wypali.
Wzięłam się za obiadek,gotuję zupkę koperkową i upiekę kurczaka,tylko to zgaga FUJJJ.

O rany! ale napisałyście dzisiaj! Mam do nadrobienia 14 stron! Nie dam rady bo Dominika płacze i nie chce spać :-(

Ściskam Was wszystkie cieplutko!!! Miłego weekendu!

dziewczyny w którym tygodniu/miesiącu pojawia się siara??? Bo mi z prawej piersi pociekło jak ehm ehm z mężem :-) mokre koło brodawki ale bluzka nie była, sam stanik.. myślicie że to to??

tak przeglądam tą dyskusję nt wieku, ślubu i dzieci i wahałam się czy pisać czy nie.. bo widzę jakieś spięcia na linii..
Każda z nas ma inne zdanie. Ja w wieku 20 lat wyjechałam i usamodzieliłam się ale nadal w głowie miałam szaleństwa. Dopiero jak spotkałam M to czułam potrzebę macierzyństwa (22lat) bo najzwyczajniej w świecie byłam szczęśliwa.. ale prawdę mówiąc cieszę się że teraz zostaję mamą, wróciłam po studiach do Polski, pracuję i kupujemy mieszkanie :-) Niemniej jednak nie potępiam tych kobiet co decydują się na dzieci młodo.. moja siostra ma dwójkę dzieci, 1sze w wieku 18 lat! i jest szczęśliwa.. i to nie była wpadka, po prostu miała ine priorytety.. każdy ma swoje priorytety, moje się zmieniły na przestrzeni kilku lat.. teraz mam 25l i czuję że chcę założyć rodzinę. Ostatnio nawet byłam zazdrosna o inne kuzynki w rodzinie jak zachodziły :zawstydzona/y:

to się rospisałam :-p

reklama
Do góry