No napieklam babeczek i czekam az wystygna :-)
A gdzie robisz te podyplomowe? Kiedys sie wlasnie zastanawialam czy by takich nie zrobic.
Ja juz sie tez nie moge doczekac ruchow! W koncu to bedzie taki bardziej dla mnie namacalny dowod ze dzidzius jest na prawde tam w srodku i ze ma sie dobrze :-)
Bedzie dobrze na pewno, pomysl zobaczysz swojego dzidziusia :-)
Nie, na studiach podyplomowych z logopedii. Mam temat: Zaburzenia mowy o typie afazji w wieku senioralnym - studium indywidualnego przypadku. I czytam właśnie o czynnikach wpływających na komunikację osoby w wieku senioralnym
A gdzie robisz te podyplomowe? Kiedys sie wlasnie zastanawialam czy by takich nie zrobic.
O matko! to powodzenia zycze,ja nawet tematu nie zrozumialam do konca
poczytalam sobie wlasnie kalendarz ciazy i wynika mi z tego,ze juz za tydzien mam szanse zaczac czuc ruchy dzidzi ciekawe,czy sie uda...z Szymkiem to chyba gdzies kolo 18-19 tygodnia pierwszy raz.... ale juz bym chciala :-) fajne uczucie, takie gilgotki na poczatku,pozniej coraz bardziej wyraznie, az w koncu zaczal tak sie wiercic skubaniec,ze mi caly brzuch latal na boki
Ja juz sie tez nie moge doczekac ruchow! W koncu to bedzie taki bardziej dla mnie namacalny dowod ze dzidzius jest na prawde tam w srodku i ze ma sie dobrze :-)
hej dziewczyny! jutro mam pierwsze usg i oczywiscie co? nerwy, leci mi wszystko z rak, leb mnie rozbolal i brzuch.Nie umiem sie na niczym skupic i mam juz cholerne zaleglosci, nie wiem jak to jest, odkad hormony szaleja ja nie potrafie skupic sie na czytaniu ani pisaniu - pare zdan i uwaga sie rozprasza i nie rozumiem tego co czytam..eh
asionek - gratuluje dobrych nowin! mam nadzieje,ze jutro ja bede taka zadowolona i uspokojona
mysle jak wylgac sie z dzisiejszych wieczornych zajec, z drugiej strony bol glowy mnie zabija
Bedzie dobrze na pewno, pomysl zobaczysz swojego dzidziusia :-)