Asionek31
Fanka BB :)
Witam przyszle mamy :-) Czy Wam tez teraz tak ciezko przychodzi wykonanie kazdej najmniejszej czynnosci? Moj leniwiec mnie przeraza Wczesniej w jeden dzien sprzatalam cale mieszkanie, robilam pranie, prasowalam , gotowalam a w miedzyczasie ciasto pieklam, a teraz nic... No nic kompletnie mi sie nie chce Szlag trafia
oj mialam to samo
na szczescie przeszlo i teraz to mam mase energii i az mnie nosi
Ja mojego w weekend pytałam, czy niedługo zabierze się za mycie okien...a on, że zatrudni Panią do mycia okien...normalnie się poprzewracało mu w głowie...do umycia 4 okien i 2 drzwi balkonowych będzie kogoś zatrudniał...normalnie zbaraniałam...
Mi też nic się nie chce...dzisiaj jedyne co zrobiłam, to spaghetti...zjadłam 2 porcje a potem pól puszki ananasa...ciągle bym coś jadła...
hehe no niezly twoj maz jest
co dos luzu to ja mam rozny , ale ogolnie mokro ... podobno pozniej bedzie jeszcze gorzej )
My pod koniec kwietnia lecimy na Majorke i ja sie zamierzam w morzu kapac
Poloznej mowilam o moich planach wakacyjnych i powiedziala mi tylko o tym zebym o wiele bardziej na slonce uwazala niz normalnie i stosowala kremy z mocnymi filtrami no i zebym pila duuuuuzo wody, a o kapielach nic.
ooo tez chce na Majorke piekna jest !!! chyba jedne z lepszych wakacji tam mialam woda cieplusia jak w wannie , tylko uwazaj na slonce , bo jest maga mocne i ludzie popaleni byli tacy , ze az patrzec nie moglam
w jaki rejon lecicie ??
co do kapieli to podobno na basenie srednio ,,szczegolnie jak ktos lapal tam infekcje juz wczesniej ... ja nigdy problemu nie mialam wiec sie nie boje
na basen lazic nie bede , bo mieszkam nad morzem wiec bede korzystac z natury i chyba o infekcje trudniej ??