reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
Ja już po zakupach, straciłam w rossmanie 60 zł, a same drobiazgi kupiłam. jutro już do pracy trzeba iść :)
trochę poczytam co się nowego u nas dzieje :)

Ivi – nie martw się funkcja mega leniwca wkrótce Ci się wyłączy, potem pojawi się Mega Power i na koniec ciąży znowu leń .

A co do kąpieli to pierwsze słyszę, że nie można się kąpać w morzu a tym bardziej na basenie, wiadomo jak masz tendencję to jakiś nawracających infekcji grzybiczych to daj sobie luz a jak nie to marsz do wody.

Cieszę się, że w odróżnieniu do Was nie mam apetyty jupi :tak: bo ostatniej ciąży nieźle się spasłam i teraz nie ma bata liczę kalorię bo nie chce przypominać prosiaka w dresie :eek:

Hopee – śluz mam raczej biały i czasem wodnisty, ale wydaje mi się, że jest OK.,

monika – mi spanie nareszcie odpuściło, bo chodziłam spać o 19:00 wstawałam o 6:00 rano i w ciągu dnia jeszcze drzemka masakra, gorzej niż przedszkolak,

Karolina – dobrze, że obeszło się bez szycia, ale masz roboty z tymi urwisami

Kachutka – wielkie gratulacje

Wlasnie moj synus rozwali drugiemu synusiowi czerepek!o kant stolu.!Krwi od zarabania,strachu co niemiara a ranka wielkosci 5mm i zdecydowanie nie glebka.Cale szczescie ze m. nie ma bo by narobil paniki.

ooo dobrze , ze nic im sie nie stalo wiecej !! :)
ja kiedys wsadzilam glowe miedzy porecze na klatce schodowej , mama miala niezlego stracha i az straz musiala przyjezdzac :( a ja biedna mala nie wiedzialam co sie dzieje i wylam tak , ze szok ...

Hej, dziewczeta! U mnie tez dzisiaj meeeega len! No juz dawno mi sie tak spac nie chcialo! No ale, ze ella byla w przedszkolu a mayeczka kimala 3 godzinki (bo ona ma talent po mamusi), to i ja sobie spokojnie pokimalam. Tylko teraz mi jeszcze gorzej, bo mdlosci mnie dopadly na maxa, wrrrrrrrrrrr....
Co do kapieli w morzu, to ja w obu ciazach jak najbardziej plywalam i w Polskim i w Hiszpanskim, a najwiecej oczywiscie w jeziorze, bo lato zawsze spedzam w PL, a pochodze z Mazur. Nie bylo zadnych problemow!
Ja brzucha nie mam wcale, nic! I do tego 2kg na minusie przez te wymioty i mdlosci... Zwariowac mozna! Ktos jeszcze sie meczy z mdlosciami
??

ja na szcescie juz nie mam , ale mialam wiec wspolczuje i zycze zeby szybko przeszly !!!

Emcia oddaj mi troche tych mdłości....bo ja tylko jem.....

ja tez jem..............:)

Hej Dziewczynki! Wpadłam się pochwalić...Pewnie niektóre z Was pamiętają, że pisałam tu jako październikówka, ale ciąża okazała się biochemiczna...Życzyłyście mi żebym została listopadówką...No i jestem:-) Tym razem piękne dwie grubaśne krechy wyskoczyły od razu...Możecie sobie wyobrazić jak się cieszę:-) Pozdrawiam Was ciepło i życzę aby maleństwa rosły zdrowo i spokojnie. A ja uciekam na listopadówki:-)

jejku superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
cioesze sie bardzo !!!
tym razem bedzie dobrze !!! spokojnych 9 miesiecy !!

heeeeeeeeeeeeeeeeej!!!!!!!!!!!!!!!!
widzę, że nie tylko ja mam mega leniwca... gdzie przycupnę tam zasypiam...
jutro czeka mnie usg prenatalne i badania krwi i moczu. mam z nerwów żołądek zaciśnięty. zrobiłam sobie herbatki gorącej i leżę. proszę mocno trzymać kciuki!!!!!!!!!
buziaki :***

Witajcie dziewczyny! Może mnie troszkę pamiętacie z początków wątku :-) Niestety nie udało mi się być październikową 2011 mamusią ale jest wysoce prawdopodobne że bedę Listopadoweczką 2011 :-) Tak więc chciałam się pochwalić wam :-) Dziś na teściku wyszły 2 wyraźne kreseczki :-D
Pozdrawiam was gorąco!

Iwonka1985 to bardzo serdecznie gratuluję :) i życzę pięknych miesięcy :)
Martycha trzymam kciuki! szkoda że tego nie widać, hehe:)

ja już też w tym tygodniu zacznę badania, by za dwa tygodnie mieć już cały komplet :)

martycha - wiem co czujesz, ja mam USG dopiero na koniec marca a od dłuższego czasu ściska mnie na samą myśl o jego wyniku...

reklama
kachutka, Iwonka 85-GRATULUJĘ CIESZĘ SIĘ BARDZO!!!!!

martycha-ja mam usg prenatalne w czwartek i też mega się stresuję....do tego martwie się o dwójke dzieciaków....kosmos.....

Do góry