Asionek31
Fanka BB :)
obie sa sliczne !!! ta czarna super , tylko kolor na slub takie chyba nie za bardzo ?? chociaz jak rozjasnisz dodatkami to tez bedzie ladnie
Karolina hehe spij
Karolina hehe spij
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam
ja dziś mam trochę zły humorek, przez to że wczoraj koleżanka z pracy zrobiła mi mega awanturę, za to że nie chciałam czegoś tam zrobić (szyb umyć), i naskoczyła na mnie, że się na taką księżniczkę w ciąży zrobiłam.
dziś pogadam z kierowniczką, bo tak być nie może... kierowniczka sama kazała mi się oszczędzać, ale inni tego nie rozumieją...
ehh.
kurde dziewczyny jestesmy w ciazy, moze nam sie nie chciec nic robic u mnie to tez wyglada jak na jakims pobojowisku...jeszcze pranie wisi,ktore w poniedzialek powiesilam a do prasowania to mam sterte na chyba 2 godziny..a jeszzce z tym co wisi, to wole nie myslec....moze w weekend sie zabiore
o kuchni nie wspomne, bo mimo,ze zmywarka stoi, to mi sie nawet naczyn nie chce powstawiac...Boze, jaki ze mnie len ostatnio, masakra jakas...
a ja jeszcze dzis na kurs i musze odrobic moj norweski, a tak mi sie nie chce,ze szok...ale musze w koncu sie chyba przelamac i zabrac za robote :-) i jeszzce przydaloby sie z mlodym na podworko wujsc, trzeba skorzystac poki pogoda w miare przywoita,bo nie wiadomo jak dlugo taka bedzie :-)
Cześć wszystkim....
A ja dziś gotuje grochową :-) tak mnie naszło że nie odpuszczę......
Śniadanko już zjedzone ale znowu bym coś wrzuciła chociaż wiem że będzie mi potem niedobrze z przejedzenia ,ale nie potrafię tego pohamować....superrrr
Asionek ja też mam takie problemy z cerą jak Ty ,najbardziej to mnie zaskoczyło to przesuszenie skóry koło brwi ,cały czas krem wklepuje ale to pomaga tylko na chwile...a pryszcze to mi na tyłku wyskakują -nie do wiary
Ja właśnie też zbieram się do farbowania włosów bo jakieś takie niewyjsciowe są....
Pozdrawiam wszystkich :-)
Kobitki a wyobraxcie sobie moją sytuację:
Ja w pracy a w domu 3,5 latek z tatą ...tajfun to mało. Wracam styrana ledwo na 4 piętro doczłapię a tam wejśc się nie da ...prasowanie kipi w całej chałupie...spod kurzu to juz mebli nie widać...ale po pracy nie mam siły na nic
Cześć dziewczyny! Na szczeście wizyta kontrolna bezproblemowa maluszek rośnie, widziałam bijące serduszko ! :-) niesamowite uczucie! Wszystko jak na razie przebiega książkowo i mam nadzieję że tak już zostanie do końca :-) całuję was !;-)
Witajcie dziewczynki, widzę że sporo doszło nowych mamuś
Ja wreszcie zdrowa, miałam zapalenie tchawicy i nie obeszło się niestety bez antybiotyku...mam nadzieję, że nie zaszkodził maleństwu:-)
Gdyby nie to, że nie mogę znaleźć nikogo, kto by mnie przyjął na praktykę z logopedii, życie byłoby piękne
ja mam juz manie na zjedzenie kiszonych, a tez tu nie mam i mnie trafia.
tez ostatnio wydaje mi sie ze chlopiec moze bedzie, ale chcialabym coreczke.
kiedy bedziecie wiedzialy jaka plec? mi lekarka powiedziala wczoraj ze dopiero na polowkowych sie dowiem
Ja tez ciagle gonie meza po polskich sklepach to po ogorki to zurek i takie tam *******y ale my mamy pelno polskich sklepow i prawie w kazdym wiekszym markecie jest polskie stoisko.Wcinam ogorki popijam woda z ogorkow i jem zupe ogorkowa haha i licze nadal na dziewczynke
A tak wogole to sie nam odplyw w lazience zatkal masakra kumacie ...!!!
I nic z tym nie zrobi to to stare dziadostwo az strach dotykac poza tym pod plytkami glownie a jak smierdzi to nie wspomne.Jutro powie wlascicielce ale po angielsku to moze trwac tydzien albo i 3 zanim naprawia.Ja bez lazienki ratunkuuu!!!!!
gugula no szanse na dziewczynkę masz spore,bo aż 50% wiec a noż się trafi
kurcze tyle znam przypadków,ze po 5 chłopakow w rodzinie,albo 5 dziewczynek....
HAHAHAHA to miał przeżycia...teraz pewnie w koszulce będzie spał....o kurde czego jak czego ale sniegu to na pewno nie zazdroszcze my sie dopiero co pozbylismy swojego i tak mi dobrze
ja tez cale zycie mialam nieduze piersi, ale na karmienie sie powiekszyly chociaz pod koniec karmienia juz byly normalne, co nie sprawialo zednych problemow z przystawianiem :-) dziecko przysysa sie do brodawki, wiec rozmiar samej piersi nie ma najmniejszego znaczenia :-)
heh, raz jak mlody spal z nami i rano sie przebudzil i chcial cyca....a moj maz spi na samych gaciach bez koszulki zadnej i mu sie mlody przyssal ale sie darl
Dziewczynki, sorki ale jeszcze raz was prosze o porade, nie moge zdecydowac pomiedzy tamta czerwona sukienka a ta ponizej... Poradzcie, bo maz jest bezuzyteczny
Hopee witaj odpoczywaj teraz ile wlezie
Justys hehe jaka nagroda ale tez bym zjadla takiej polskiej kielbasy !!!
Encia no mam nadzieje , ze fotki beda !! napewno bedziesz super wygladac )
slodkich snow mamusie !!
Hej dziewczyny,
też mam termin na październik dokładnie 14.10.11. To moja druga ciąża, jestem szczęsliwą mamą 2 letniej Karolci
Pozdrawiam Wszystkich