reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Dzieki dziewczyny za słowa wsparcia;-)

Ja mam juz kilka dni lenia..w sumie to i dobrze,bo przez palamienie ktore mialam w 7tyg mam ciagle jeszcze lezec..Ale jeszcze kilka dni i wizyta,do srody zostało juz tak niewiele..ciekawe jak nasze malenstwo:-p

A co u was??

reklama
ja juz wyszorowalam z mezem mieszkanie az normalnie lepiej sie poczulam :)
ogolnie dzisiaj jak juz przelamalam lenia i sie zabralam do roboty to czuje sie znakomicie jakbym w ciazy nie byla ... co oczywiscie musi mnie martwic tez :/ i tak zle i tak niedobrze hehe

u nas cudna pogoda , ponad 20 stopni , mega cieplutko , sloneczko i az chce sie zyc !!!!
za to uwielbiam ten region ;))

ale Wam zazdroszczę pogody u nas taka sraka na dworze że szok, błota pośniegowego po kostki i całe 3 stopnie na termometrze :confused:

ja już zarzuciłam obiad, małżonek zabrał młodą do babci, więc mam spokój i mogę się relaksować bosskkko :cool2:

Dziewczynki, sorki ale jeszcze raz was prosze o porade, nie moge zdecydowac pomiedzy tamta czerwona sukienka a ta ponizej... Poradzcie, bo maz jest bezuzyteczny:-D

DR095_01.jpg

reklama
prosze o porade, nie moge zdecydowac pomiedzy tamta czerwona sukienka a ta ponizej... Poradzcie, bo maz jest bezuzyteczny:-D
emcia cięzko tak doradzić nie znając czyjejś sylwetki obie są z pewnością ładne -
ja np. zwróciłabym uwagę na ramiona bo jesli nie masz dużych to i ta czerona będzie ok. czarną można się troszkę zasłonić :)
tą czerwoną bym widziała na zdecydowanie szczupłej mamie w ciąży

Do góry