reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
witajcie dziewczynki

kurcze, zagladam na ten watek z sentymentu i takie wiadomości :( Zoszka bardzo mi przykro
[*] dla Twojego Aniołka
Mamuska- martwie się,trzymam kciuki kochana...:-(

a Wam kochane zycze już spokojnych miesiecy!!!!

"Dzieci nie umierają , zmieniają tylko swoją date przyjścia na świat"
Serduszko juz dzis nie bije, straciłam moje maleństwo !!!!!!!!!!!!!!!

Mamuska, teraz kochana placz ile wlezie a potem musisz sie pozbierac, pozegnac swoje malenstwo i zyc "do przodu". Masz synka i meza, masz dla kogo zyc i byc dzielna! Sciskam cie z calych sil i wiem, ze dasz rade. A po tym chwilowym deszczu wyjdzie slonko, tak jak dla mnie wyszlo! Obiecuje!!!

Asionek31- ja własnie wróciłam od proktologa no i mam szczelinę odbytu i za bardzo pomóc mi nie moga dostałam maść robiona w aptece no i tyle, generalnie to od zaparć i parcia mocnego na stolec szczegóły możesz sobie poczytać też zaraz się biorę za lekturę jak tutaj sobie pomóc :( kużwaaaa

reklama
widzę że mamuśka nie dawała znać co i jak.....ale się o nią martwię...kurdę....żeby tak wszystko było dobrze...

ja byłam dzisiaj u lekarza i mam zapalenie gardła...dał mi bioparox...wodę morską do nosa...i szałwię do płukania....aaa i sinupret takie tabletki....mam nadzieję że przejdzie....

kuruj sie kochana !!

"Dzieci nie umierają , zmieniają tylko swoją date przyjścia na świat"
Serduszko juz dzis nie bije, straciłam moje maleństwo !!!!!!!!!!!!!!!

Mamusia bardzo mi przykro :((((((((((((((((((((((((((((
trzymaj sie i nie trac wiary !!!

Asionek31- ja własnie wróciłam od proktologa no i mam szczelinę odbytu i za bardzo pomóc mi nie moga dostałam maść robiona w aptece no i tyle, generalnie to od zaparć i parcia mocnego na stolec szczegóły możesz sobie poczytać też zaraz się biorę za lekturę jak tutaj sobie pomóc :( kużwaaaa

kurcze no co za badziewie zawsze musi sie przyplatac :/

Do góry