Emcia
Marcowa Mama '06
A najmniejsza to wlasnie chyba Irlandia. Wszyscy wszystkich znaja, odezwac sie strach, bo tu w kildare to doslownie kazdy zna kazdego a juz moja tesciowa to nawet bardzo. Chociaz twierdzi, ze plotek to ona nie lubi...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczeta! Wrocilam wlasnie od lekarza, po badaniu moczu i poki co troche sie poprawilo z tym odwodnieniem i nie musze isc do szpitala!! Mama mi przyslala Mamarin na mdlosci i wczoraj zaczelam brac i dzis nie wymiotowalam ani razu I nawet mdlosci nie sa tak dokuczliwe. Chyba znalazlam na to cholerstwo sposob &&&!! Szkoda, ze w czwartej ciazy
Mamuska chyba zaraz powinna wrocic z wizyty, co? Trzymam za nia kciuki biedulke....
witam dziewczynki!!!
ja od wczoraj chodzę jak struta... przygnębiła mnie historia mamuśki, zoszki i innych... to wszystko jest niesprawiedliwe...
Emcia w którym szpitalu będziesz rodzić?
Witam wszystkie mamusie, ja mam termin na 24.10.2011r. jestem juz mama trójki dzieci w wieku 11 l, 10 l i 8 l.
hejo
bylam dzis w przychodni - i uprzejma recepcjonistka w tym tygodniu nie ma terminu na badania krwi i w przyszlym tez - moja ciaza moja sprawa
dobrze ze bede w polsce - tylko wszystko na waryjackich papierach
dzis mnie boli glowa i brzuch - chyba przez to slonko
no nic trzeba sie zabrac za jakis obiadek :-)
milego dnia babki
ps. mamuska ja tez nadal trzymam kciuki!
Witam wszystkie mamusie, ja mam termin na 24.10.2011r. jestem juz mama trójki dzieci w wieku 11 l, 10 l i 8 l.
hejo
bylam dzis w przychodni - i uprzejma recepcjonistka w tym tygodniu nie ma terminu na badania krwi i w przyszlym tez - moja ciaza moja sprawa
dobrze ze bede w polsce - tylko wszystko na waryjackich papierach
dzis mnie boli glowa i brzuch - chyba przez to slonko
no nic trzeba sie zabrac za jakis obiadek :-)
milego dnia babki
ps. mamuska ja tez nadal trzymam kciuki!