reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

A ja siedze zamulona ,moge spac caly dzien.Chalupe uprzatnelam prawie z zappalkami w oczach.Popralam firany koce,pozmiienialam posciele.Bo mi wszystko smierdzi!!!!!!!!!Na dworze zimno a ja caly czas wietrze,bo mnie tak draznia zapachy.Wczoraj jak wrocilam ze spaceru to w drzwiach minie odrzucilo,bo tak smierdzialo obiadem(M zrobil 5 godzin wczesniej lasagne)Masakra juz nie wymiotuje tylko mam jazde na zapachy.Moglabym z zakretka od perfum przy noaie chodzic!a teraz ide spac zanim dzieci przyjada.Do pozniej

reklama
No nic dziewczynki ja się narazie muszę pożegnać (czas wyprowadzić młodego na spacer:-)). Miłego popołudnia życzę, 3majcie się cieplutko ;-)

Kobitki byle do II trymestru wtedy jest o niebo lepiej!!!!!! :tak::tak: i samopoczucie i spanie..życie ogólnie hihihihihi
...a potem w III trymestrze znów spadek formy...sen zaburzony...ale przynajmniej mdłości nie ma :tak::tak:

ja się już nie mogę doczekać II trymestru mam dość tych mdłości, w pierwszaj ciąży czułam się super w II trymestrze:-D

Ok dziewczynki zapraszam na obiad do mnie :), nasmażyłam tonę naleśników (z dżemem lub serkiem, jak kto woli), nagotowałam gar zupy pomidorowej z ryżem, a na deser serwuję galaretki z bitą śmietaną, owocami, biszkoptami i obficie posypane czekoladą :)

to i ja się wproszę na ten pyszny obiadek hehe:-D

ja już po spacerku , mała poszła spać i pewnie się do niej zaraz dołączę , bo padam nie mam na nic siły !

kurcze wspolczuje :( zdrowka duzo !!! i oby szybko przeszlo

tak zrobie wezme sobie cos do przekaszenia i moze dam rade tam dotrzec , dobrze , ze mam lab. blisko ;))

Dziękuję kochana za dobre słówka :*
Ja już dziś troszkę lepiej, kaszel sporadycznie i katar troszkę ustał, mam nadzieje że to ostatnie przeziębienie podczas ciąży ...
Mam nadzieję,że jutro wyjdę już na krótki spacerek:)
Czekam na ruskie pierożki mamuśka ma mi podrzucić :) Uwielbiam ją :)

a ja jeszcze 2,5 godziny w pracy...a spać mi się tak chce, że ledwo siedzę...
wspolczuje....
ja się już nie mogę doczekać II trymestru mam dość tych mdłości, w pierwszaj ciąży czułam się super w II trymestrze:-D
ja tez juz bym chciala drugi trymestr!!!!!najmilej wspominam ten okres ciazy;)
Czekam na ruskie pierożki mamuśka ma mi podrzucić :) Uwielbiam ją :)
pozazdroscic;)
A ja siedze zamulona ,moge spac caly dzien.Chalupe uprzatnelam prawie z zappalkami w oczach.Popralam firany koce,pozmiienialam posciele.Bo mi wszystko smierdzi!!!!!!!!!Na dworze zimno a ja caly czas wietrze,bo mnie tak draznia zapachy.Wczoraj jak wrocilam ze spaceru to w drzwiach minie odrzucilo,bo tak smierdzialo obiadem(M zrobil 5 godzin wczesniej lasagne)Masakra juz nie wymiotuje tylko mam jazde na zapachy.Moglabym z zakretka od perfum przy noaie chodzic!a teraz ide spac zanim dzieci przyjada.Do pozniej
skad Ty wzielas tyle sily:szok::szok::szok: ja nie moge sie zebrac zeby pozmywac(od wczoraj:szok::szok::szok::szok::no::no::no:)odpocznij poki chlopakow nie ma :tak::tak::tak:

A ja zrobilam zakupy bo w lodowce pustki,zrobilam salatke warzywna,odebralam mala ze szkoly i zrobilam tortille z kotletem z kurczaka...Taka mialam rana ochote na tortille,a teraz jak zrobilam nie tkne nawet...mala sie opycha i sie smieje:"mama nie wiesz co tracisz...."bleeee

Ja przed chwilą wróciłam od lekarza - mam wirusa gardłowego. :-( Kazał mi siedzieć w domu do końca tygodnia,bo nie za bardzo można leki brać, a w tak wczesnej ciąży wszelkie wirusy mogą być jednak trochę niebezpieczne (gin mi mówił to samo). No to będę siedzieć i leczyć się domowymi sposobami...

Przynajmniej z Wami sobie popiszę...:-):-)

reklama
Kiedy zamierzacie zrezygnować z pracy??
Ja na razie jestem na zwolnieniu lekarskim, gin powiedział że mam taką pracę gdzie ciągle jestem narażona na infekcję, więc przez te pierwsze miesiące powinnam posiedzieć w domku, Pracuję w Urzędzie Pracy, mam stały kontakt z ludźmi i właśnie dzięki co niektórym męczę się dziś z powodu przeziębienia:( Potem zobaczę jak się będę czuła... Powiedziałam już Dyrektorowi, życzył mi dużo zdrówka i zapytał się tylko czy planuję brać urlop wychowawczy haha ja dopiero na samym starcie a on już o wychowawczym, no ale rozumiem go musi zapełnić kadrę jak mnie nie będzie.

Do góry