reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

Echh... u mnie też dość cieżki dzień. Młody szaleje ,wogóle nikogo sie nie słucha ,robi co chce ,strasznie nie grzeczny sie zrobił, ma wczesny bunt dwulatka chyba hihi. Jeszcze nie da rady mu wytłumaczyc czemu mamusia go nie weźmie na opa:confused:. Ma ponad 12 kilo i nie za bardzo abym go nosiła. Troszke mi nawet dziś nie dobrze było ,chyba sie zaczyna :tak: Pół dnia pakowałam M bo na miesiac jedzie na poligon :dry: zawsze w nieodpowiednim momencie, no ale cóż.
W pierwszej ciąży opychałam sie czekoladą i słodyczami ,choć całe życie nielubiłam słodyczy i jest chłopiec. Teraz mam na odwrót jak narazie kapusta kiszona i cebula hih koniecznie surowa ,już dodaje do wszystkiego. Na kanapki kłade tone :eek: Mam nadzieje ze z cebula mi przejdzie bo nie pachnie za ładnie :-D Może bedzie dziewczynka. :happy2:

Hej Ewa my sie jeszcze nie znamy :) a wiec Witam:) Mamy synków w podobnych miesiącach- pare dni różnicy z tego co widze :)
Mój tez czasem taki nie słuchany, ale to baaaaaaaaardzo rzadko , ogólnie grzeczny jest itd:) Ale obawiam sie ze z czasem taki sam sie zrobi łobuziak !!! hehhe ;):):)

reklama
A ja mam dzisiaj glupie mysli,boje sie cieszyc ,musze najpierw wiedziec czy testy beda ok ,co pokarze USG 3 D.mimo ze dzisiaj kupilam cos dla dziecka ,teraz poprostu sie boje.Boje sie ze igram ze szczesciem mam trzech zdrowych synow...moze powinno mi bylo to wystarczyc?Sorry ze pisze takie rzeczy ,ale boje sie to powiedziec na glos.Probowalam pogadac z przyjaciolka,a co zrobie jak sie okaze ze dziecko jest chore...to kazala mi sie zamknac i glupot nie opowiadac.

Kochana przestań wygadywać głupoty !!!!!!!!!!!!!!!!! zobaczysz ze dziecko bedzie zdrowe po co tak gdybać, teraz to nie ma sensu, testy bedą wszystkie ok zobaczysz !!!!!!!!!!Wyobrazam sobie ze to jednak jestn lęk duży ale póki nic nie wiesz nie ma co sie martwić itd !!!!!!!!!!!! a badania wszystkie wyjdą idealnie !!!! trzeba wierzyć ze bedzie dobrze :* głowa do góry !!!!!!!!!!!!!

mamuska to widze ze forma znacznie lepsza i oby tak dalej, trzymam &&&&&& zeby juz wszystko bylo dobrze no i za jutrzejsza wizyte :-)

lil ja mialam na rozowo zabarwiony sluz w czw i od tej pory leze bo lekarz kazal i dupka biore w zwiekszonej dawce, moze lepiej zadzwon do swojego lekarza.

rabit ja tez mam jakies napady smutku i placzu :eek: jak mi przechodza to stwierdzam ze zupelnie bez sensu :-D ehhh te hormony

oj widze , ze sporo z nas ma problem z burza hormonow .... :)ja tez mam napady smutku , jakiegos placzu , strachu i wogole wszystkiego ... powinno przejsc to jakos niedlugo , mam nadzieje ;))

A ja mam dzisiaj glupie mysli,boje sie cieszyc ,musze najpierw wiedziec czy testy beda ok ,co pokarze USG 3 D.mimo ze dzisiaj kupilam cos dla dziecka ,teraz poprostu sie boje.Boje sie ze igram ze szczesciem mam trzech zdrowych synow...moze powinno mi bylo to wystarczyc?Sorry ze pisze takie rzeczy ,ale boje sie to powiedziec na glos.Probowalam pogadac z przyjaciolka,a co zrobie jak sie okaze ze dziecko jest chore...to kazala mi sie zamknac i glupot nie opowiadac.

Karolinka przestan , bedzie dobrze !!!!!!!!!!!!!! masz zdrowe dzieci i te tez takie bedzie !!!
nie martw sie kochana prosze !!
a kolezana ma racje :)

dobrej nocki mamusie ;)
i dnia bez mdlosci jutro hehe

Dzien dobry!
Wszyscy spia, a ja juz w pracy wiec zycze milego dnia i pozytywnego nastawienia!! No i oczywiscie swietnego samopoczucia na poczatek tygodnia i cala reszte;p
Nie lubie poniedzialkow, no ale jakos trzeba przezyc.
Pozdrowionka!

Witajcie z rana...dzisiaj też mroźnie, ale już nie tak bardzo jak w ubiegłym tygodniu...
Ja też już w pracy...rano przez chwilę mnie muliło...ale skończyło się bez większych sensacji...teraz na razie jest ok...
Całą niedziele spałam...a dzisiaj taka jestem śpiąca, że szok...
Buziaki i miłego dnia...

Witam poniedzialkowo :) staram sie podczytywac forum,ale mam nawal pracy i jestem nieaktywna tutaj. Nadal mecza mnei mdlosci ogromne, nie moge spac i ciagle mi sie zawraca w glowie, ale kazdego dnia wieczorem mysle,ze moze "jutro" juz bedzie lepiej :) milego dnia i lepszego samopoczucia i humoru dla wszystkich !

hejka dziewczyny...ja dzisiaj jakby w lepszym humorze....może dlatego że dzisiaj mam 9 tydzień czyli wchodze w 3 miesiąc hihih...a oprócz tego u mnie za okienkiem ładnie słoneczko świeci więc całkiem inne jest nastawienie do życia....

Karolinko ty się nie martw...napewno każdej z nas przechodzi przez myśl czy dzieciak będzie zdrowy...ale nie można tak myśleć....bo oszalejemy....zobaczysz wszystko będzie dobrze....u wszystkich z nas.... tylko musimy przetrwać mdłości, zaparcia, humory..... a potem to już z górki.....

reklama
Do góry