reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październik 2011

reklama
no ja tez mam nadzieje , ze jej przejdzie szybko !!!!!!!!!
do tego ona biedna sama w tyg. jest z dzieckiem :(
moze poszla do gina ?? i cos dostala ??

ja wlasnie mialam spotkanie z muszla , a raczej zlewem , bo niezdarzylam doleciec do kibla , dobrze , ze w salonie nie puscilam pawia :/
tak bez niczego , ehh kobieta w ciazy to dziwna istota :-D

Ach!!! Gołąbki też bym zjadła...takie polane sosem pomidorowym:-) Mniam...:tak:
ja dziś robię gołąbki....własnie z sosem pomdorowym...nie wiem czy wyjdą bo pierwszy raz robie

Hej
Niesmialo sie dopisuje...
Nie smialo bo sie boje... Moja poprzednia ciaza zle sie skonczyla.
Tu raz uslyszalam cp a innym razem ze ok pecherzyk w macicy.
Dzis sobie zaczynam cos wkrecac i panikowac.
Kluja Was brzuszki?? Bola?? Plecy??
Wg OM 6tc3d wg owulki (dluzszy cykl) 5tc2d
No to ladnie zaczelam ;)
cześć magda tu szybko mijają tygodnie,wiec pisz pisz...
mnie też czasem coś zaboli w piśce, w krzyzach ---ale to normalne wiec nie ma sie czym stresować

Ciekawe jak tam nasza mamuska, jejku zeby juz jej przeszlo bidulce...
mamuśka właśnie co tam?? to że masz męża,nie zwalnia Cię od nienapisania co u Ciebie...? :)
gosiane już Ci zadawałam to pytanie,ale na innym watku z jakiej części krk jesteś,bo ja też z tego samego miasta:)

Witam się szybciutko i zaraz uciekam , nie stety mam zawalony cały weekend więc sobie z wami nie porozmawiam :-(
Gratuluje nowym Dziewczyną :-)
Ja nadal ogromne mdłości i już dochodzą wymioty:wściekła/y: , a na dodatek cały czas w samochodzie , a w Krakowie takie korki że masakra :wściekła/y:

Dziewczyny dużo zdrowia na weekend dla was fasolek i dzieciaczków papa

lilou ja ze srodmiescia.

Jej juz nie moge z tym lezeniem, co 5 min sie przewracam na inny bok i zaraz i tak niewygodnie uffff musialam ponarzekac troszke

Ok ja na razie zmykam bo mama mnie odwiedza dzisiaj. Bede pozniej.

Ciekawe jak tam nasza mamuska, jejku zeby juz jej przeszlo bidulce...

Dzis czuje sie tez bardzo źle ale juz nie tak jak wczoraj, noc w miare przespałam nie spędziłam jej w kibelku, do tej pory nie wymiotowałam i zjadłam nawet sniadanie ale muli niesamowicie wiec w kazdej chwili czuje ze wyleci ze mnie wszystko!!

Lilou nie pisałam z powodu ze mam chłopa w domu ale po prostu nie mam siły siedziec na necie, wybaczcie kochane, ja mysle ciągle o Was naprawdę !!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam
Odezwe sie wieczorkiem jeszcze :*

Witam się szybciutko i zaraz uciekam , nie stety mam zawalony cały weekend więc sobie z wami nie porozmawiam :-(
Gratuluje nowym Dziewczyną :-)
Ja nadal ogromne mdłości i już dochodzą wymioty:wściekła/y: , a na dodatek cały czas w samochodzie , a w Krakowie takie korki że masakra :wściekła/y:

Dziewczyny dużo zdrowia na weekend dla was fasolek i dzieciaczków papa

podziwiam , ze masz sile jeszcze robic cos innego jak lezec ;) ja to wczoraj mialam dobry dzien , ale dzisiaj od rana znowu porazka i chyba sie poloze :(

lilou ja ze srodmiescia.

Jej juz nie moge z tym lezeniem, co 5 min sie przewracam na inny bok i zaraz i tak niewygodnie uffff musialam ponarzekac troszke

Ok ja na razie zmykam bo mama mnie odwiedza dzisiaj. Bede pozniej.

ja to mam tak w nocy :( zasypiam szybko pierwsza faza snu ok , a pozniej wstaje na siku i juz koniec , kotluje sie po lozku do rana :(

Mamusia odpoczywaj poki maz w domu !! ;)

Witajcie dziewczyny...ja na nogach jestem od 6:00....rano byłam już w pracy...teraz powinnam wziąść sięza sprzątanie w domku...ale jakos mi sie nie chce...chyba położę sie na troszkę spać....

Mamuśka odpoczywaj dużo...

Witaj Magda...nie martw się...na pewno wszystko będzie dobrze...

Ja też bym zjadła gołąbków...i to jak...

reklama
Witam się sobotnio :)
Dziewczyny Wy macie takie tempo :p. Ja dzisiaj z mega katarem sie obudzilam-czedkam tylko na męża i wskakuje do łóżka. Moge wziac jakies krople do nosa,czy tylko sol morska zostaje?

Mamuska ty lepiej z tymi wymiotami do lekarza sie przejedz,zebys sie nie odwodnila przede wszystkim. A po drugie na pewno poratuje Cie jakimis lekami zebys tak nie wymiotowała..... Strasznie mi Ciebie szkoda-trzymaj sie cieplutko :)
Olusiaa strasznie mi przykro....
[*]

Dziewczyny ja sie strasznie martwie ze jednak w tej ciazy nie jestem.... Moze glupio mowie ale tak strasznie chce juz po lekarza.... Niby trzy testy sa na tak,@ brak,sennosc wskazuja na ciaze-ale ja i tak swiruje.....
DO tego lekarza ze srody musialam na czwrtek przesunac,bo cos jej wypadlo..... Nie wiem-chyba sie skusze na prywatna wizyte zaraz na poczatku tygpodnia bo nerwowo nie wyrobie.......

Do góry