reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

reklama
Asionek widzialam ten filmik juz kiedys. :). Normalnie udusilabym faceta!!!!!! brrrrr normalnie ciarki na sama mysl przechodza.....
Ja niby wiem ze wszystko w porzadku bedzie-nie moze byc inaczej ale i tak myslówa sie włącza.... No nic oby do wizyty a potem juz z gorki :)
Hopee odpoczywaj ile wlezie :). W koncu ciężarówką nie jest się całe życie :p :)

Allle jajeczniczke sobie zrobiłam ze szczpiorkiem...... To jest to na co mialam smaka :).

A ja nadal nie powiedzialam mamie,jak urodze to wysle zdjecie,a do tej pory bede unikac spotkan!:tak:I co myslicie o tym planie?

Hej.

Karolina plan doskonały...:-):-)

Widzę temat jedzenia cały czas na tapecie - ja ostatnio dobrałam się do gołąbka (uwielbiam), ale jak go przekroiłam i wydostał się zapach mięsa, to zaraz M odstąpiłam...:-)

U mnie królują węglowodany - mięsu mówię stanowcze NIE - dlatego w piekarniku babka zmiemniaczna siedzi, do tego twarożek ze szczypiorkiem:-):-)

Witam wszystkie mamuśki z rana!

Bożena i jak tam dzisiaj, mam nadzieję, że już żadnych plamień nie ma?

Dzien dobry porannie. Jak tam poranek u Was mija?
Bozena pisz c tam u ciebie, mam nadzieje ze wszystko ok.

Ja na szczescie mdlosci na razie nie mam bo troche ciezko by bylo skoro lezec musze heh. Jakies dziwne zachcianki mi sie robia na rzeczy ktorycvh sto lat nie jadlam, np dzis wcielam jajka na twardo z majonezem :-D

Magda napisalam ci na watku o cp. Nie martw sie mysle ze u ciebie wszystko ok ;-)

Bardzo mi miło drogie mamusie że się o mnie tak troszczycie:happy2: Ja czuję się dziś bardzo dobrze, nie mam żadnych bólów brzucha i ŻADNYCH PLAMIEŃ!!! Jupi:-):-):-)
Czuję się tak dobrze że mogę nawet tańczyć i śpiewać, hihi:-D
Bardzo się cieszę że znalazłam to forum. Dziewczyny jesteście najlepsze!!!:tak::-D

Taka we mnie wiara i pozytywne myślenie wstąpiło że aż się nie mogę przestać uśmiechać:-) Wierzę że będzie dobrze!!!

Hej
Niesmialo sie dopisuje...
Nie smialo bo sie boje... Moja poprzednia ciaza zle sie skonczyla.
Tu raz uslyszalam cp a innym razem ze ok pecherzyk w macicy.
Dzis sobie zaczynam cos wkrecac i panikowac.
Kluja Was brzuszki?? Bola?? Plecy??
Wg OM 6tc3d wg owulki (dluzszy cykl) 5tc2d
No to ladnie zaczelam ;)

Nie martw się Kochana, wszystko będzie dobrze:tak: Dużo wypoczywaj, staraj się zdrowo odżywiać, zażywaj kwas foliowy i wszystko się ułoży;-)
A jeśli chodzi o te bóle to mnie też brzuch i plecki pobolewają od czasu do czasu...Ale w ciąży to chyba normalne co???:confused:

hej ranne ptaszki

ja sobie tak dorobilam tym wczorajszym wynalazkiem z ikeii, ze nie spalam prawie cala noc,
do teraz jest mi niedobrze
i mi tak jezdzi po jelitach ze Ma sa kra ...:-(

Bardzo mi przykro że taką miałaś nieprzyjemna noc:-( Prześpij się w ciągu dnia i staraj się jeść raczej lekkie potrawy a na pewno poczujesz się lepiej:tak:

Hopee witaj :) ja nie masz sily to sie poloz :)

Kasiulka mialam podobnie na poczatku ciazy :) ale staralam sie sobie sama tlumaczyc , ze jest ok , pozniej wizyta u gina i juz bylo lepiej , ale dalej mam stresa ..

widzialyscie to ????????????? wow !!!!!!!!!!!!!!!! ja bym zabila normalnie
YouTube - Cockroaches on Valentine's Day

Aaaa! Właśnie obejrzałam!!!:szok: Byłam w szoku:szok::szok::szok: Nienawidzę robactwa i aż mnie wzdryga jak o tym sobie pomyśle że ja miałabym być cała w karaluchach:wściekła/y:

Hej.

Karolina plan doskonały...:-):-)

Widzę temat jedzenia cały czas na tapecie - ja ostatnio dobrałam się do gołąbka (uwielbiam), ale jak go przekroiłam i wydostał się zapach mięsa, to zaraz M odstąpiłam...:-)

U mnie królują węglowodany - mięsu mówię stanowcze NIE - dlatego w piekarniku babka zmiemniaczna siedzi, do tego twarożek ze szczypiorkiem:-):-)
Ja bym gołąbki zjadła:tak::tak::tak: Niestety nie ma mi kto zrobić a samej się nie chce:sorry2:

Dziewczyny czy my możemy jeść w ciąży majonez, ser żółty i ser biały? A jajecznice?:confused:

hej dziewczyny.....ja dzisiaj jestem nieprzytomna....jak w letargu....jakby ciśnienia nie było...
gardełko trochę boli....i mini katarek....

aaaa co do jedzenia...teściowa ma nam zrobić lasanie.....właśnie na nią czekam....mniam.....

Ja bym gołąbki zjadła:tak::tak::tak: Niestety nie ma mi kto zrobić a samej się nie chce:sorry2:

Dziewczyny czy my możemy jeść w ciąży majonez, ser żółty i ser biały? A jajecznice?:confused:

A dlaczego nie można jeść????????? Bez przesady !!!!!!!!! :D :D :D :D
ja na nic nie mam chęci, jakbym mogła to bym nie jadła nic, no ale troszke trzeba !!! ehh...Aha a cole to moge pić i pić , wiem to nie zdrowe ale akurat odkąd sie wczoraj napiłam(o 19) to juz bez przylulanek z kibelkiem , wiec chyba na mnie dziala ta cola, wiec pije małe łyczki jak mnie bardzo zmuli !!!!!! No trudno chyba lepiej wypic troche coli niz wszystko zwracać i sie odwodnić w koncu !!!!!
Może mi cos jeszcze lekarz przepisze na te wymioty to wtedy juz bede zadowolona ;)

a co jest zlego w majonezie ( oprocz tego , ze tuczy hehe ) , jajkach i serach ?? przeciez to sa zrodla bialka , ktore sa nam bardzo potrzebne teraz
jesc mozna wszystko z umiarem ;)
wiadomo , ze bez ekscesow typu surowe miecho ... czy super plesniowe sery ;))

Mamusia ja wczoraj tez cole wydoilam hehe , raz na jakis czas nic sie nie stanie , takze spokojnie ;)

reklama
Do góry