reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Zupkaogorkowa Jestem w 6 tygodniu i 4 dniu ciąży ;-)

ticker.php

hmmm teraz doczytalam i w szoku jestem , ze ci lekarz powiedzial , ze nic widac nie bedzie ... myslalam , ze masz mlodsza ciaze
ja bylam wczesniej , wlasnie ze wzgledu na poronienie wczesniejsze , rowno w 6tc i byla juz fasolka ponad 4 mm i bilo serduszko !!
takze ja mysle , ze jest bardzo duze prawdopodobienstwo , ze juz by cos zobaczyl ... do tego jak poronilas wczesniej i masz palmienia powinien ci przypisac luteine lub duphaston .... jak bedziesz miala dalej plamienia i mocne bole koniecznie idz gdzie indziej !!

reklama
Nie ma treningu i chwala za to potorej godziny stac na tej pizgawce.Tylko szkoda ze nikt nie zadzwonil i nie poinformowal,dopiero na boisku sie dowiedzielismy.Cholera a to zawsze stres.Szybko obiad przebieranie i biegusiem.Ja wam sie przyznam ze mam straszna ochote na papieroska!!!!Ale cale szczescie kolezanka do ktorej ide jest niepalaca,takze nie bede miala pokus Bozena tez tak mysle idz do innego lepiej chuchac na zimne

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja od czasu kiedy zachorowalam na grype, mam tylko odruch wymiotny na mysl o fajce. nie sadzilam ze kiedys do tego dojdzie, a jednak... w domu gdzie mieszkam 3 osoby pala, wiec kiedy schodze na dol rano, czuje jakbym dostawala kiepem w twarz. cale szczescie niedlugo sie wyprowdzam

Olusia strasznie mi przykro ,tu juz ktos powiedzial dzieci nie umieraja zmieniaja date urodzin tylko Sciskam cie mocno.

reklama
Hej dziewczyny ja sie musze pożegnać niestety, zycze spokojnych i szczesliwych 8 misiecy

jejku Ola wspolczuje bardzo :( trzymaj sie !!! jeszcze niedlugo bedziecie mieli drugiego bobaska w domu !!! przytulam mocno

Karolina oj mnie tez momentami ciagnie :/ ja palaczka od kilkunastu lat :( nigdy nie moglam rzucic , a teraz trzeba i nie powiem , zebym nie miala ciezkich chwil ... damy rade !!!

Do góry