reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2011

Bozena plamienia to jeszcze nie koniec swiata. Nie mozesz sie tak denewowac bo stres szkodzi tez Fasolce, wiec napij sie melisy i posluchaj relaksujacej muzyki. Wszystko bedzie dobrze. Mnie caly czas boli podbrzusze i jak tylko poczuje ze cos "leci" to zaraz biegne do lazienki, zeby sprawdzic czy to nie krew, ale przezylam wlasnie dluga i okropna chorobe wiec wierze ze bedzie tylko lepiej.

reklama
Ja juz nie wiem co robić, siedze i tylko ryczę, nic nie jadłam od wczoraj bo nawet po wodzie z cytryną ląduje po chwili w kiblu,Boże za jakie grzechy, nie jestem nawet w stanie małym sie zająć , dobrze ze chociaż bawi sie sam i spał ponad 2 godziny , ale jak biegne do kibleka to on za mną i płacze ;:)-(
Musze wytrzymać do wieczora jakoś, jak tak bedzie całą noc i jutro to pojade na pogotowie , bo lekarza jeszcze nie mam swojego bo mialam isc państwowo w poniedziałek a nie prywatnie

Dziewczyny pozytywne myslenie !!!!!!!!!!!!!Bedzie dobrze,musi byc!!! A ja jestem taka opryszczona jakbym byla nastolatka!masakra.Do zobaczenia wieczorem musze laeciec najpierw na trening z blizniakami ,a pozniej na ploty do kumpeli(jak mezowie maja pozne zmiany to sie popoludniami spotykac musimy niestety o weekendowym drineczku trzeba zapomniec)Mamuska a nie masz nikogo kto by chociaz poszedl z malym na spacer ,albo dla ciebie biedaku do apteki?

Madzilka poroniłam w bardzo wczesnej ciąży i mój organizm oczyścił się zupełnie naturalnie...więc obyło się bez łyżeczkowania...
Nie wiem czemu poroniłam...ale po tym miałam problemy z zajściem w ciąże...z mężem staraliśmy się przez ponad rok zanim kolejny raz zaszłam w ciąże...

Mamuśka23 bardzo Ci współczuje i również uważam że jeśli masz tylko możliwość powinnaś pójść do lekarza...

Przesyłam moc uścisków!!!;-)

ticker.php

Bożena wypoczywaj i bądź dobrej myśli...plamienia się zdażają...i nie zawsze to oznacza coś złego...
Mamuśka tak narzekałaś na brak objawów a teraz tak Cię męczy..współczuję...mam nadzieję, ze mnie az takie sensacje ominą, bo na razie nie bardzo mogę pozwolić sobie na to by nie iść do pracy...za dużo mam pracy...:(

Ja zmykam do domku...głowa mnie bardzo boli, więc pewnie położe się na trochę..odezwę się wieczorem...
Buzialki

reklama
Do góry